Kapdokya’da Salomon Cappadocia Ultra-Trail rüzgarı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kapdokya’da Salomon Cappadocia Ultra-Trail rüzgarı
Haberin Tarihi: 25.10.2021 20:25:05 - Okunma Sayısı:1237 defa okundu.

ETUDOSD sporcusu Nurşen Akyazı 4’ncü oldu.

Kapdokya’da Salomon Cappadocia Ultra-Trail rüzgarı
 
Türkiye’nin En büyük Ve Uluslararası Ultratrail yarışı 16-17 Ekim’de gerçekleştirildi.
 
ETUDOSD sporcusu Nurşen Akyazı 4’ncü oldu.
 
Peri Bacaları ile ünlü UNESCO Dünya Mirası Listesinde bulunan Kapadokya’da, Salomon’un isim sponsorluğunda, yedinci kez gerçekleştirilen Salomon Cappadocia Ultra-Trail 2021, 64 ülkeden gelen 2 bin 500 sporcunun katılımıyla gerçekleşti
7’nci Salomon Kapadokya Ultratrail yarışları doğa harikası peribacalarının arasında yapıldı. 16 Ekim 2021 Cumartesi günün ilk ışıkları ile muhteşem bir doğaya merhaba diyen sporcular, kendileri için hazırlanmış parkurda yerini aldı. Ürgüp Cumhuriyet Meydanında başlayan yarışların ilk etabında 119 , 63 ve 38 Km’lik mesafe koşuldu. 
Yarışlar Ürgüp başta olmak üzere Ortahisar, İbrahimpaşa köyü ve Göreme parkurunda 2 gün boyu devam etti.
YARIŞ SONUNDA MUHTEŞEM TÖREN
2 gün boyunca devam eden ve ortaya muhteşem görüntülerin çıktığı yarışmalar 17 Ekim 2021 Pazar günü son buldu. Nefes kesen yarışmalarda derece elde eden sporcular ödüllendirildi.
Ürgüp ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törende, parkurları başarıyla tamamlayan sporculara ödülleri takdim edildi. ETUDOSD sporcusu Nurşen Akyazı  koşuya bu 2. kez katıldı. Kadınlar kategorisinde 5 saat 21 dk da 38 km koşuyu tamamlayarak 4.lük ile yarışı tamamlayan Nurşen Akyazı şunları söyledi:
 
“Cappadociaultratrail koşusunu 4.lük ile tamamladım. Koşarken tüm kalbimde desteğini aldığım sevgili öğrencilerime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. 64 ülkeden 2 bin 500  sporcunun katılımı ile gerçekleşen yarışta onlarla birlikte aynı nefesi alarak yol almak ve yarışı tam 5 saat 21 dakikada bitirmek bile muhteşem bir duygu. Tam 38 Km koşarak keyfine doyamadığımız Kapadokya serüvenimiz damağımızda tüm tadı ile geride kaldı. Bu muhteşem organizasyon için biz sporculara hem spor hem tatil hem eğlenceyi bir arada yaşamamızı sağlayan @cappadociaultratrail’e @aaguney‘e @argeusevents‘e @salomontr  @salomon  @canonturkiye  @corendonairlines ve tüm gönül vermiş sporcu ruhundan anlayan muhteşem çalışanlarımıza sonsuz teşekkürler. Seneye tekrar orada olmayı heyecanla bekliyoruz. Ayrıca beni Ultra Trail koşularına hazırlayan antrenman ve koşu disiplini ile destekleyen sevgili Antrenörüm İbrahimincesu‘ya ve  desteğini esirgemeyen güzide Kulübüm ETUDOSD’a sonsuz teşekkürler. Tüm güzel yürekli öğrencilerime ve BİSİKLET EĞİTİMİ ANTALYA aileme ve güzide kulübüm ETUDOSD’a armağan olsun. Süprizimiz YouTube canlı  yayında bizimle yapılan röportaj ve Finishte açtığımız “Bisiklet Eğitimi Antalya” flamamızdı. Hareket dolu bol pedallı güneşli günler bizimle olsun.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap