ETUDOSD SPORCUSU NURŞEN AKYAZI ULTRA TRAİL MARATONUNDA 3. OLDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ETUDOSD SPORCUSU NURŞEN AKYAZI ULTRA TRAİL MARATONUNDA 3. OLDU
Haberin Tarihi: 28.12.2021 16:46:53 - Okunma Sayısı:1016 defa okundu.

Antalya Ultra Trail Maratonu yapıldı. Maratonda Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği Kulübü (ETUDOSD) sporcusu Nurşen Akyazı Üçüncü oldu.

ETUDOSD SPORCUSU NURŞEN AKYAZI ULTRA TRAİL MARATONUNDA 3. OLDU

Antalya Ultra Trail Maratonu yapıldı. Maratonda Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği Kulübü (ETUDOSD) sporcusu Nurşen Akyazı Üçüncü oldu.

Antalya Konyaaltı Belediyesi’nin ev sahipliğinde ilk kez düzenlenen Antalya Ultra Trail Maratonu 25/12/2021 Cumartesi günü Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in startı ile başladı.

Konyaaltı Sahil bandında başlayan 54 ve 28 kilometrelik koşular kayak merkezi Saklıkent’te ve 28 Kilometrelik koşu Geyikbayırında sona erdi. Bu yıl ilk kez düzenlenen Konyaaltı Belediyesi Antalya Ultra Trail Maratonu, Konyaaltı Belediyesi önünde başladı. Saat 05.30’da belediye önünde buluşan sporcular, 06.00’da başlayacak koşu öncesi ısınma hareketleri yaptı. 54 kilometrelik parkur için saat 06.00’da başlangıç çizgisine geçen sporcular, Konyaaltı Belediye Başkan Semih Esen’in startıyla koşuya başladı. Bu parkurdaki 54 kilometrelik koşu, Antalya’nın kayak merkezi Saklıkent’te tamamlandı. Sporcular sahil bandından yaklaşık 2865 metre yüksekliğe çıkmış oldular.

SOKAK KÖPEKLERİ DE KOŞUYA KATILDI

Maratonun ikinci koşusu olan 28 kilometrelik Toros parkuru ise saat 08.00’de yine Başkan Semih Esen’in startıyla başladı. Parkurda koşuculara eşlik eden sokak köpekleri de ilginç görüntüler oluşturdu. Bu parkurda sporcular, tırmanma kayalarıyla ünlü Geyikbayır’ında bitiş çizgisine ulaştılar. Antalya’da ilk defa gerçekleştirilen organizasyona 17 ülkeden 54 farklı şehirden sporcu koşuya başvurdu. 28 K Toros Parkuru Antalya belediyesi önünden Start alan sporcular Kapuz kanyonu,doyran göletinden yükselerek Geyikbayırı tırmanış alanında son buldu.

ETUDOSD sporcusu Nurşen AKYAZI 3. Oldu

Isparta Gençlik Spor sporcusu İbrahim İNCESU 5.oldu.

Antalya Konyaaltı Belediyesi’nin ev sahipliğinde ilk kez düzenlenen Antalya Ultra Trail Maratonunda üçüncü olan ETUDOSD sporcusu ve 2.Kademe Bisiklet Antrenörü Nurşen Akyazı şunları söyledi; “Antalya Ultra 31 K Toros Parkurunu Konyaaltı Belediyesinden başlayarak Geyikbayırı’nda Finish, 4 saat 7 dakikada koşarak 3.lük ile tamamladık. Bu Parkur Değerli Antrenörüm İbrahim İncesu ile pandemi boyunca koştuğumuz parkurumuzdu. Parkuru duyduğumuzda çok heyecanlandık ve pandemi parkurumuzu derece ile taçlandırmak çok güzel oldu. Madalyamı Güzide kulübüm ETUDOSD’a ve tüm “Bisiklet Eğitimi Antalya” aileme armağan ediyorum. Muhteşem Organizasyon için @antalyaultra ekibine, Alicem Aktaş’a ve Konyaaltı Belediyesine, Belediye Başkanımız Semih Esen’e, Kulübüm ETUDOSD’a Antremanlarımızla gelişmemi sağlayan ve yarışta motivasyonunu esirgemeyen değerli Antrenörüm İbrahim İncesu’ya sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap