CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz'dan Açıklama

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz'dan Açıklama
Haberin Tarihi: 21.1.2022 12:23:59 - Okunma Sayısı:2452 defa okundu.

MUSLUKTAN HASTALIK AKIYOR!!!

CHP İLÇE BAŞKANI MURAT YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

- "Büyük vaatlerle seçilen İktidar partili sayın Belediye Başkanımız bu ne?"

- "Maalesef sınıfta kaldınız."         

MUSLUKTAN HASTALIK AKIYOR!!!

İlçemizde üst üste suların kesilmesi ve musluklardan akan suların çamurlu olması vatandaşları zor durumda bırakıyor. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Murat Yılmaz, "Büyük vaatlerle seçilen İktidar partili sayın Belediye Başkanımız bu ne?" diye sordu.

"Hergün su, kanalizasyon ve doğalgaz sorunu ile sadece haber yapılması, konuların çözüme ulaştırılmaması Eğirdir’imize yapılan büyük bir haksızlıktır." ifadelerini kullanan CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz, şunları söyledi:

"Eğirdirli hemşerilerimiz maalesef bir dokun bin ah işit vaziyetinde.  Eğirdir’imizde yaşanan su sorunu ile alakalı olarak İnternet sitelerinde Belediye’nin yapmış olduğu ‘30 yıllık sorun olan Eğirdir'deki su şebeke hattının yenilenmesi’ haberleri maalesef gerçeği yansıtmamaktadır. Siz Eğer varsa 30 yıllık sorunu dillendirmeye değil sorunu çözmek için büyük vaatlerle seçim kazandınız. Hergün su, kanalizasyon ve doğalgaz sorunu ile sadece haber yapılması, konuların çözüme ulaştırılmaması Eğirdir’imize yapılan büyük bir haksızlıktır.

Eğirdir’imizin sorunlarını çözüme ulaştırmadığınız gibi, yeni sorunlar ile karşı karşıya kalıyoruz. Bir haftadır şebeke sularımızdan çamur akıyor. Eğirdir Belediyesi bu konuda nasıl bir çalışma yapmakta? Çeşmelerden akan çamurlu su salgın ve hijyen döneminde vatandaşlarımıza karşı yapılan büyük bir haksızlık değil midir? Eğirdir’imizde içmek için damacana su alıyorduk, geldiğimiz noktada maalesef elimizi yüzümüzü,çamaşırı,bulaşığı yıkamak için de su almak zorunda mı kalacağız?

 

"Sayın başkanın seçim döneminde verdiği olmayacak vaatlerden vazgeçtik en azından insan hakkı olarak sağlıklı ve temiz su istiyoruz” diyen vatandaşlarımız bile var. Eğirdirli hemşerilerimizin isyanını ne zaman duyacaksınız? Bizler Eğirdir’imizin gölü ile ünlü olmasını beklerken, yanlış politikalar sonucu gölümüz yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştır. Maalesef bundan sonra da ilçemiz ‘çeşmelerden akan kirli suları’ ile mi ünlü olacak? En kısa zamanda AKP’li yerel yönetimin konu hakkında bir çözüm bulmasını bekliyoruz. Olur olmadık sudan bahanelerle geçmişi kötülemek yerine halk sizden icraat beklemektedir.Belediye başkanlığı Merkezi hükümetin yatırımlarını sahiplenme yeri değil yaşanabilir kent vizyonunu gerçekleştirme makamıdır.Sayın başkan salgın döneminde vatandaşlarımızı bu sorun ile baş başa bırakmayın,bir an önce çözüm üretin."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap