Futsal Şampiyonu Eğirdir Belediyesi Takımı Kupayı Başkan Veli Gök'e Getirdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Futsal Şampiyonu Eğirdir Belediyesi Takımı Kupayı Başkan Veli Gök'e Getirdi
Haberin Tarihi: 26.1.2022 10:28:36 - Okunma Sayısı:769 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi Futsal Takımı Şampiyonluk Kupasını Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'e teslim etti.

Futsal Şampiyonu Eğirdir Belediyesi Takımı Kupayı Başkan Veli Gök'e Getirdi

 

Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Eğirdir'de düzenlenen Futsal Turnuvasında 13 takımın mücadele ettiği maçlar sonrası yenilgisiz tüm maçlarını kazanarak Şampiyonluk elde eden Eğirdir Belediyesi Futsal Takımı Şampiyonluk Kupasını Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'e teslim etti.

Turnuvada şampiyon olan takım oyuncularını ve teknik heyeti tebrik eden Başkan Veli Gök, Eğirdir Belediyesi Meclis Gençlik Spor ve Turizm Komisyonu meclis üyeleri Müslahattin Yaman,  M. Erhan Savran ve Bilal Gürsel’inde katılımı ile önümüzdeki 2022 yılında Eğirdir'de yapılacak sportif faaliyetlerin bütçe ve çalışmalarının başlatılması talimatını verdi. Eğirdir Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile Eğirdir Belediyesinde kurulacak spor birimi ile Futboldan, Voleybol'a, Doğa Sporlarından, Su Sporlarına tüm spor faaliyetlerinin alt yapısı oluşturularak kurs ve sportif faaliyetlerin artırılması planlanıyor.

(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap