ETUDOSD YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ETUDOSD YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ
Haberin Tarihi: 29.1.2022 15:37:50 - Okunma Sayısı:828 defa okundu.

Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Kulübü Derneği (ETUDOSD) Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Ocak 2022 günü saat 17:45 te yapılan toplantı ile ETUDOSD derneği lokalinde gerçekleştirildi.

ETUDOSD YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Kulübü Derneği (ETUDOSD) Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Ocak 2022 günü saat 17:45 te yapılan toplantı ile ETUDOSD derneği lokalinde gerçekleştirildi.

Gündem gereği yoklama saygı duruşu, divan kurulu seçimi yapıldı. Divan kurulu başkanı olarak Fuat Bilgin, üye olarak Emin Kılınç ve Bilal Gürsel görev aldı.

Yönetim kurulu ve denetim kurulu raporlarının okunması ve ibrası yapıldıktan sonra yönetim kurulu ve denetim kurulu seçimine geçilerek, Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Ali Sinan, Abdurrahman Sinap, Çetin Meydan, Nurullah Çevikbaş Ve Durmuş Uçgun, denetim kurulu üyeliklerine ise Emin Kılınç, İsmail Selçukcan ve Mustafa Türk getirildi.

Gündemin dilek ve temenniler bölümünde divan kuruluna Ali Sinan, Abdurrahman Sinap, Çetin Meydan, Nurullah Çevikbaş ve Durmuş Uçgun, Emin Kılınç, İsmail Selçukcan  ve İbrahim Ağartan’ın imzalayıp iki başlık halinde  sundukları dilekçe ile,

  1. Madde de; ETUDOSD Derneği’nin Eğirdir’de kurulacak olan ve Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK) IPARD II Programı “Yerel Kalkınma Stratejilerinin Uygulanması-LEADER Yaklaşımı” tedbiri kapsamında Yerel Kalkınma Stratejilerinin (YKS) uygulanmasını amaçlayan Yerel Eylem Gruplarının (YEG) destek başvuruları çerçevesinde oluşturulacak olan Eğirdir Yerel Eylem Grubu Derneği’ne üye olması için genel kurul tarafından yönetim kuruluna yetki verilmesi,
  2. maddede ise Erasmus+ Programı AB’nin eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki hibe programı; yurt dışında eğitim, öğretim, staj, profesyonel gelişim, yaygın öğrenme temelli gençlik aktiviteleri ile kurumlar arasındaki işbirliklerini desteklemesi kapsamında oluşturulan “Batı Akdeniz’de Ekoturizm” Erasmus+ KA130 Konsorsiyum Projesi” olan ve yürütücülüğünü Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin yaptığı, Akdeniz Üniversitesi, Kapadokya Üniversitesi ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın Paydaş olduğu projeye, Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Kulübü Derneği’nin de Paydaş  olarak katılımı için genel kurul tarafından yönetim kuruluna yetki verilmesi talepleri üzerine, her iki maddede belirtilen konular genel kurulun oylamasına sunularak her iki madde çerçevesinde genel kurul tarafından yönetim kuruluna yetki verildi.

İsmail Selçukcan kayak branşında sporcular için dernek bütçesinden pay ayrılmasını, İbrahim Ağartan ilçemize gelen turistlerin dernek faaliyetlerine katılımının sağlanmasını istedi.

Genel kurul toplantısı saat 20:00 itibari ile sonlandırıldı.

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap