Kar Yağışının Ardından İl Özel İdaresi Ekipleri Aralıksız Çalışıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kar Yağışının Ardından İl Özel İdaresi Ekipleri Aralıksız Çalışıyor
Haberin Tarihi: 31.1.2022 14:58:13 - Okunma Sayısı:1046 defa okundu.

Isparta İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri 50 araç ve 60 kişilik personelle kar yağışı olan 7 ilçede kar temizleme çalışmalarını devam ettiriyor.

KAR YAĞIŞININ ARDINDAN İL ÖZEL İDARESİ EKİPLERİ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Isparta’da gece saatlerinden sonra başlayan kar yağışı sabaha doğru etkisini arttırdı. Kar yağışının ardından İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri de hemen çalışmalarına başladı. Köylerde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren ekipler sorumluluk alanlarındaki yolların kapanmaması için var gücüyle çalışıyor.

Isparta İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri 50 araç ve 60 kişilik personelle kar yağışı olan 7 ilçede kar temizleme çalışmalarını devam ettiriyor. Merkeze bağlı Yakaören köyü de bu çalışmaların yapıldığı yerleşim yerlerinden, sabahın erken saatlerinde çalışmalara başlayan ekipler ana arterlerde ve köy içindeki caddelerde kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Ekipler ayrıca Gölcük Tabiat Parkı’na ve Milas Millet Bahçesi’ne çıkan yolda da kar temizleme çalışması yaptı.

Isparta Valiliği tarafından yapılan açıklamada İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap