ISPARTA'DA, "5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ" VE MEDYA ETİĞİ İLE BAĞDAŞMAYAN VALİLİK ÖZEL KALEM ÇIKIŞLI "ÇEVRE" HABERİ ?!!!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTA'DA, "5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ" VE MEDYA ETİĞİ İLE BAĞDAŞMAYAN VALİLİK ÖZEL KALEM ÇIKIŞLI "ÇEVRE" HABERİ ?!!!
Haberin Tarihi: 6.6.2015 16:32:00 - Okunma Sayısı:1009 defa okundu.

ISPARTA'DA, "5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ" VE MEDYA ETİĞİ İLE BAĞDAŞMAYAN VALİLİK ÖZEL KALEM ÇIKIŞLI "ÇEVRE" HABERİ ?!!!

 

Isparta Valiliğinin, Isparta Yerel Medyasındaki basın yayın organlarında (=yazılı/görsel/işitsel/elektronik/internet medyası ile sosyal medya ) yazan/çizen ya da çalışan medya mensuplarının e-posta adreslerine elektronik ortamda gönderdiği haber ve eklenen fotoğraflar, kimi organlarda, haber niteliği olup olmadığı yönüyle irdelenir ve son tahlilde, o organda yayınlanıp yayınlanmamasına karar verilir. Bizim de, medya mensubu olmamızdan dolayı, Isparta Valiliğimizin sözünü ettiğimiz haber ve fotoğrafları, e-mail adresimize sürekli gelir. 5 Haziran 2015 Cuma günü, Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Isparta TED KOLEJİ' nin ortaklaşa düzenlediği; "5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ", haber metninde bakın nasıl yer alıyordu: "... Özel bir Okulun 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliğine katılan Vali ÖZKAN.........." Evet, "özel bir Okul" Sizler bir okuyucu olarak, böyle bir haberi her hangi bir medya organında okuduğunuzda; kafanızda bir istifham, bir soru işareti belirmez mi?!!! Vali ÖZKAN'ın,bu konuya mutlaka, ama mutlaka bir açıklık kazandırması kaçınılmazdır.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap