Isparta İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Performans Başarısını Sürdürüyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Performans Başarısını Sürdürüyor
Haberin Tarihi: 2.3.2022 11:41:46 - Okunma Sayısı:2444 defa okundu.

İl Müdürü Eyup Adıgüzel, 2021 yılındaki başarıları hasebiyle Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından, Başarı Belgesi ile taltif edildi.

ISPARTA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ

PERFORMANS BAŞARISINI SÜRDÜRÜYOR

 

Tarım ve Orman Bakanlığı, merkez, taşra ve bağlı tüm kuruluşları, yıl içerisinde belirlenmiş Anahtar Performans Göstergeleri (KPI) üzerinden değerlendirmekte ve takip etmektedir.

Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü; İl Müdürü Eyüp Adıgüzel öncülüğünde Şube ve İlçe Müdürlükleri ile birlikte gerekli organizasyonu yaparak, personelin özverili ve etkin çalışması neticesinde üstün başarı göstererek 2020 yılındaki çalışmalarıyla 81 il arasında birinciliği elde etmiş, İl Müdürü Eyup Adıgüzel bu çalışma neticesinde Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından Başarı Belgesi ile taltif edilmişti.

2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün özverili çalışmaları neticesinde Anahtar Performans Göstergelerinin (KPI) tamamı hedefler doğrultusunda gerçekleştirildi.

2021 yılındaki bu başarıları hasebiyle Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından İl Müdürü Eyup Adıgüzel, Başarı Belgesi ile taltif edildi. İl Müdürü Eyup Adıgüzel'e Başarı Belgesi, Antalya’da düzenlenen 2022 yılı Genişletilmiş Koordinasyon toplantısında Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı tarafından verildi.

Isparta İl Tarım ve Orman İl Müdürü Adıgüzel, konu üzerine yaptığı açıklamada "Çalışmalarımızın Başarı Belgesi ile taltif edilmiş olması, 2022 yılında sürdürmekte olduğumuz çalışmalarımızdaki azim ve gayretimizi de artırmıştır. Performansımızda emeği bulunan İl ve İlçe Müdürlüklerimizde görevli bütün personelimize yaptıkları özverili çalışmaları için teşekkür ediyor bizi bu belgeyle onurlandıran Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Adıgüzel , Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün her zaman üreticilerimizin ve yetiştiricilerimizin yanında olmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap