Olmadı Başkan Hiç Yakışmadı Sana

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Olmadı Başkan Hiç Yakışmadı Sana
Haberin Tarihi: 7.3.2022 14:02:12 - Okunma Sayısı:2894 defa okundu.

Hasan Kaya yazdı...

OLMADI BAŞKAN HİÇ YAKIŞMADI SANA 

Eğirdir Belediye'sinin çifte standardını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. 05.03.2022 günü ŞURA Kafe'nin yıkıldığını görünce şoke oldum. Sebebini öğrenince hayretim iki kat daha arttı. Bilhassa şu pandemi döneminde esnafa yapılan zulümdür. Zulüm yapan da dinimizce "Zalim"dir.

Şimdi Başkan, siz seçim zamanı vaatlerinizde bu tarz iş yerlerine "hem Milli Emlak hem de Belediye'ye kira ödüyorsunuz, bu haksızlıktır. Biz gelince bunları çözeceğiz" demediniz mi?  Şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sormazlar mı? Kendi halinde, size karşı koyamayan bir kadına mı sözünüz geçiyor? Hem de tam 8 Mart Kadınlar Günü arefesinde bunu yapıyor ve insanların ekmeği ile oynuyorsunuz. Kaldı ki burayı tekrar ihale hazırlığında olduğunuz duyumlarını da almış bulunuyorum. Şimdi soruyorum: Bu tahliye işlemi sadece ŞURA Kafe için mi, yoksa kirasını ödemeyen diğer işyerleri için de geçerli olacak mı?

Size yakın olan iş yerlerinin de borçlarının olduğu, ve yine size çalışan, size yakın olanların kirasının tamamen silindiği de bilinmektedir. Bu işyerlerini de tahliye edecek misiniz çok merak ediyorum.

Bu haksız işlemden bir an önce vazgeçer mağdur olan kardeşimize gereken kolaylığı gösterirsiniz umarım. Yoksa bu işlem sizin çok kafanızı ağrıtır saygılarımla...

Her şey Eğirdir'de insanca yaşamak için...

Hasan KAYA

Saadet Partisi Eğirdir İlçe Başkanı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap