İyi Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur’un Berat Kandili Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İyi Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur’un Berat Kandili Mesajı
Haberin Tarihi: 17.3.2022 11:24:10 - Okunma Sayısı:585 defa okundu.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur Berat Kandili Mesajı yayınladı.

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ

DR. AYLİN CESUR’UN BERAT KANDİLİ MESAJI

 

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur Berat Kandili Mesajı yayınladı.

 

“Dünyanın hastalıkla, savaşlarla sınandığı dualara sığındığımız bu mübarek günlerde, Yüce Allah’tan milletimize ve insanlığa  yardım diiyoruz.

Günahlarımızdan arındığımız, yanlışlardan kaçındığımız, affedilmeyi beklediğimiz; affedilmeyi beklerken affetmeyi de öğrendiğimiz, şükür ve dualarımızı eksik etmediğimiz Berat Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzurunu yaşamaktayız.

 

Bu Mübarek gecede başta milletimiz, İslam Alemi ve tüm insanlık kötülüklerden, kin ve düşmanlıktan, yalandan ve hileden korunsun; toplumumuzda huzur ve güvenin yeniden tesis olduğu, öfkenin dindiği günleri bizlere Yüce Allah en kısa zamanda göstersin diye dua ediyoruz.

 

Milletçe, insanlıkla beraber bir sınavı da 2 senedir Koronavirüs salgınına karşı verdiğimiz bu günlerde, kurallara uymamayı, sadece kendimize değil, başkasına karşı yaptığımız bir kötülük olarak görmeliyiz. Beraber yaşamanın bilinciyle, birbirimize ve birbirimizin sağlığına, yaşam hakkına da saygı göstermeliyiz.

 

Bu zor günleri aştığımız, işini kaybedenlerin yeniden iş bulduğu, esnafımızın işlerinin düzeldiği, hastalıkların, acıların ve ölümlerin sona erdiği günleri bizlere en kısa zamanda göstermesini yine Yüce Allah’tan diliyorum.

 

Yaptıklarımızın ve yapılanların muhasebesini yaparak, ve Yüce Allah’ın bizlere verdiği akılla, doğruyu yanlıştan ayırarak inşallah hatalarımızı tekrar etmeyeceğiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (sav) bizlere öğrettiği güzel ahlakı takip ederek, ileride hep birlikte daha huzurlu, birbirine saygılı, kin ve kötülükten arınmış, birlik ve berberliği yeniden sağlanmış bir toplum olarak milletimiz varlığına devam edecek.

 

Bu mübarek gecede kılınan namazların, edilen duaların kabul olması, günahların affedilmesi ve tekrar edilmemesi umuduyla, tüm hemşerilerimin, Isparta’da yaşayan vatandaşlarımızın, Milletimizin ve İslam Aleminin Berat Kandil’ini kutluyor; memleketimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini, savaşların bitmesini, akan kanların dinmesini diliyorum.”

 

Saygılarımla,

Isparta Milletvekili

Dr. Aylin CESUR

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap