MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez Eğirdir’de Elma Üreticileri İle Bir Araya Geldi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez  Eğirdir’de Elma Üreticileri İle Bir Araya Geldi
Haberin Tarihi: 17.3.2022 18:01:21 - Okunma Sayısı:2675 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, "Elma üretimi yapan vatandaşlarımızın yeni sezonda bol ve bereketli kazançlar sağlamasını diliyorum. " dedi

MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez

EĞİRDİR’DE ELMA ÜRETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, Eğirdir'de elma üreticileri ile biraraya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Sönmez,  Türkiye’de Elma üretiminde Isparta'nın birinci sırada yer aldığını hatırlatarak İhracat ve ekonomik değeri olan Elma üretiminde Eğirdir ve Gelendost İlçelerimizin öne çıktığını belirtti.

Küresel düzeyde yaşanılan ekonomik ve enerji krizleri nedeniyle elma üretimi maliyetlerinin de yükseldiğini dile getiren Sönmez "Küresel düzeyde yaşanılan ekonomik ve enerji krizleri elma üretimi maliyetlerini de yükseltmiştir.

Devletimizin ve Hükümetimizin çiftçilerimize verdiği destekler her geçen gün artmaktadır ve artacaktır. Elma üretimi yapan vatandaşlarımızın yeni sezonda bol ve bereketli kazançlar sağlamasını diliyorum. " dedi ve vatandaşlar ile elma bahçelerini gezdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap