Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Haberin Tarihi: 18.3.2022 09:47:32 - Okunma Sayısı:1069 defa okundu.

" ÇANAKKALE GEÇİLMEZ "

Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın, Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

" ÇANAKKALE GEÇİLMEZ "

 Yüce Milletimiz ve Mübârek Vatanımız için aynı inanç, aynı duygu ve aynı düşüncelerle iman dolu yüreklerin birleşip tek vücut hâline geldiği Çanakkale'de Kahraman  Mehmetçiğimiz, bütün yokluk  ve imkânsızlıklara rağmen yedi düvele karşı düşmanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyip "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ " dedirterek mucizeler dolu hiç unutulmayacak bir kahramanlık destanı yazmıştır.

Ecdâdımızın bu kahramanlık  destanı,sadece   Türk tarihi için  değil ,Dünya tarihi için de önemi büyüktür.

Aziz Türk Milletimizin yeniden dirilişine vesile olan  ve her zaman gurur duyacağımız bu şerefli ÇANAKKALE ZAFERİ , hepimize kutlu olsun.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin  107'nci yıldönümünde bu mübarek  vatan toprağını bizlere emanet  eden, gözlerini kırpmadan kanını akıtan, canını seve seve veren Aziz  ŞEHİTLERİMİZİ, başta Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük Asker, büyük Devlet  Adamı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bütün  KAHRAMANLARIMIZI, ebediyete irtihal eden GAZİLERİMİZİ  rahmet, minnet ve şükranla  anıyoruz.

 Ruhları Şâd, Mekânları Cennet olsun.

 Çanakkale geçilemedi,

GEÇİLEMEZ.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

          

Murat YALKIN

Eğirdir

Esnaf ve Sanatkârlar Odası

Başkanı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap