CHP Eğirdir İlçe Başkanı M. Murat Yılmaz'ın Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümü Ve Şehitler Günü Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Eğirdir İlçe Başkanı M. Murat Yılmaz'ın Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümü Ve Şehitler Günü Mesajı
Haberin Tarihi: 18.3.2022 10:00:51 - Okunma Sayısı:629 defa okundu.

Yılmaz: "Çanakkale Zaferi vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Milletinin neler başarabileceğinin en güzel kanıtıdır."

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı M. Murat Yılmaz'ın

 ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 107. YILDÖNÜMÜ VE ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI

 

Bugün, Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümünü kutlamanın ve mukaddes vatanımız için canlarını çekinmeden feda eden aziz şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin büyük onurunu yaşamaktayız.

Çanakkale, şanlı tarihimizin kahramanlık destanlarından biridir. Bu zaferin, milletimizin tarihinde ayrı bir yeri ve önemi vardır.

Çanakkale Zaferi,Türk ulusunun kahramanlık ve fedakarlığının zirveye ulaştığı bir zaferdir. Çanakkale öyle bir mücadeledir ki, savaşlarda yorgun düşmüş bir milletin, milli mücadelesinin önemli bir bölümünü teşkil etmiş , Gelibolu’da yarattığı ATATÜRK’ü,milletin geleceğe ait vazgeçilmez önderi yapmıştır. Çanakkale Zaferi vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Milletinin neler başarabileceğinin en güzel kanıtıdır.

Bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşatan, başta devletimizin kurucusu ve kurtarıcısı ulu önder , Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere,bu mücadeleye katılan tüm şehitlerimizi,gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, ruhları şad olsun diyorum.

Çanakkale Geçilmez.

M.Murat Yılmaz

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap