"Sağlık Çalışanlarına Yönelik Şiddeti Kınıyoruz!"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Sağlık Çalışanlarına Yönelik Şiddeti Kınıyoruz!"
Haberin Tarihi: 21.3.2022 11:14:35 - Okunma Sayısı:637 defa okundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya’dan Açıklama

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya’dan Açıklama:

"SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÖNELİK ŞİDDETİ KINIYORUZ!"

Isparta Şehir Hastanesi Acil Serviste görev yapan 20 Mart 2022 tarihi ve saat: 00.30 da, Uzm. Dr. Engin ŞENAY görevi başında darp edilmesi İl Sağlık Müdürlüğü tarafından büyük bir üzüntü ile karşılandı. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti sebebi ne olursa olsun asla kabul edilemez. Konuyla ilgili İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya’nın Açıklaması şöyle:

"Vatandaşlarımıza her türlü şartlarda hizmet sunma gayretiyle çalışan sağlık personelimizin bu gibi olaylara maruz kalması onur kırıcı, gönül kırıcı, üzüntü veren bir durumdur. Şifa veren ellere vefa gösterilmesi konusunda toplum bilincini artırmak için hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın fedakârca sürdürdükleri çalışmaları her fırsatta dile getireceğimizi belirterek bu çirkin saldırının da sonuna kadar takipçisi olacağız. Sağlık çalışanlarımıza karşı yapılan saldırıyı kınıyor, kendilerine ve hastane yönetimine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İl Sağlık Müdürlüğü olarak sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu ve olayın takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap