Başarılı Spor Adamı Serkan Daldal'dan Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Çelebioğlu'na Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başarılı Spor Adamı Serkan Daldal'dan Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Çelebioğlu'na Ziyaret
Haberin Tarihi: 22.3.2022 16:21:29 - Okunma Sayısı:885 defa okundu.

Serkan Daldal, Akademik Futbol Okulu sporcularına yaklaşık 100 adet forma hediye etti.

BAŞARILI SPOR ADAMI SERKAN DALDAL'DAN

GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRÜ ÇELEBİOĞLU'NA ZİYARET

Süper Lig’in başarılı takımlarından Aytemiz Alanyaspor’un Genel Müdürü aynı zamanda Menajeri olan hemşehrimiz Serkan Daldal, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu'nu ziyaret etti. Daldal, Akademik Futbol Okulu sporcularına forma hediye ederek Çelebioğlu'na çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelebioğlu "Süper Lig’in başarılı takımlarından Aytemiz Alanyaspor’un Genel Müdürü aynı zamanda Menajeri İlçemizin gururu Serkan Daldal’a nazik ziyaretlerinden ve Eğirdir sporuna daha fazla katkı sağlamak adına antrenör arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız Çalıştay için gönülden teşekkür ederim.

Aynı zamanda “Akademik Futbol Okulu” sporcularına yaklaşık 100 adet forma hediye ederek bizlerin emeklerine ve heyecanlarımıza ortak olması, projemize destek vermesi bizleri bir hayli memnun etti. Teşekkürler Serkan kardeşim Allah yolunu açık etsin." dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap