EĞİRDİR YÜZME HAVUZUNA SU TUTULMAYA BAŞLANILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR YÜZME HAVUZUNA SU TUTULMAYA BAŞLANILDI
Haberin Tarihi: 5.4.2022 16:24:24 - Okunma Sayısı:1271 defa okundu.

Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu ‘Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun, hizmete sunulması konusunda sona gelindiğini, havuzun  suyunu doldurmaya başladıklarını belirtti.

EĞİRDİR YÜZME HAVUZUNA SU TUTULMAYA BAŞLANILDI

Mülkiyeti Eğirdir Belediyesine ait Yeni Mahalle 14 ada, 39-40 parsel üzerine, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı katkılarıyla yaptırılan ‘Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ yakın zamanda faaliyete geçecek. Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu ‘Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun, hizmete sunulması konusunda sona gelindiğini, havuzun  suyunu doldurmaya başladıklarını belirtti.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu: “Eğirdir'in en önemli sosyal proje ve yatırımlarından biri olan YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN halkımızın hizmetine sunulması konusunda sona yaklaşılmış olup havuzumuzun suyunu doldurmaya başladık. Her yaş grubuna hitap edeceğimiz yüzme faaliyetlerini yapma heyecanı ve telaşı içerisindeyken projenin başlangıç aşamasında yer alan önceki dönem İl Müdürümüz Murat GEVREK'e, İl Müdürlüğümüze bağlı Yatırım ve İnşaat Birimi Şube Müdürü Murat Çağrı KAYA'ya, havuzun bir an önce açılması için her türlü imkanı sağlayan İl Müdürümüz Muhammet Cemil ŞENSÖZ'e, ilçemize bu güzel tesisi kazandırmada başrol oynayan Belediye Başkanımız Veli GÖK'e ve desteklerini hep yanımızda hissettiğimiz Kaymakamımız Adem ÇELİK'e kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap