ETUDOSD SPORCUSU NURŞEN AKYAZI “ULUSLARARASI LATMOS ULTRA MARATONU”NDA İKİNCİ OLDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ETUDOSD SPORCUSU NURŞEN AKYAZI “ULUSLARARASI LATMOS ULTRA MARATONU”NDA İKİNCİ OLDU
Haberin Tarihi: 15.4.2022 11:13:21 - Okunma Sayısı:1060 defa okundu.

Yarışmaya ETUDOSD sporcusu ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Antrenörü Nurşen Akyazı da katıldı.  Akyazı yarışmayı 9 saat 7 dakikada koşarak kategoride 2.lik ile tamamladı.

ETUDOSD SPORCUSU NURŞEN AKYAZI “ULUSLARARASI LATMOS ULTRA MARATONU”NDA İKİNCİ OLDU

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “3’üncü Uluslararası Latmos Ultra Maratonu” etkinlikleri kapsamında 11 ülkeden 400 yerli ve yabancı sporcuyu tarihi Latmos’da ağırladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen ve Linit sensin Alicem Aktaş’ın organizatörlüğünde Milas'ın Kapıkırı mahallesinde "3'üncü Uluslararası Latmos Ultra Maratonu" düzenlendi. Yarışmaya ETUDOSD sporcusu ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Antrenörü Nurşen Akyazı da katıldı.  Akyazı yarışmayı 9 saat 7 dakikada koşarak kategoride 2.lik ile tamamladı.

Türkiye'nin yüzde yüz keçi parkuru olarak geçen ve bu yıl 'Zamanda yolculuk' sloganıyla gerçekleştirilen yarışlara 11 ülkeden 400 yerli ve yabancı sporcu katıldı. 10K Latmos Lake Trail, 17K Latmos Short Trail ve 45K Latmos Ultra Maraton olmak üzere 3 kategoride yarışan sporculara Latmosu koşarak keşfettiler.

 ETUDOSD sporcusu ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Antrenörü Nurşen Akyazı şunları söyledi. “Bu yıl 3.üncüsü düzenlenen ve Türkiye’nin en zorlu Ultra Maratonlarından biri olan Latmos ultrada sınırlarımızı zorlayarak 45 k koştuk. Parkur oldukça zor bir parkurdu. 2,000 Mt irtifa ve inişleri keçi patikalarından oluşan bir parkurdu. Antrenörüm İbrahim İncesu ve ETUDOSD sporcusu Oğuzhan Öztürk’te bu zorlu parkuru iyi bir zamanlama ve derece ile tamamladılar. 400 sporcu ile harikalar diyarı Latmos’u 45 k koşarak deneyimlemek müthişti. Bafa Gölü kenarında Çadırlı kamp yaptık. Bafa Gölü bizim sık sık ziyaret ettiğimiz ve tadına doyamadığımız bir yer. Burayı koşarak deneyimlemek çok güzeldi. Şimdi önünüzde klasiğimiz olan Tahtalıruntosky yarışı var. Orada da kulübümüzü en güzel şekilde temsil edeceğiz. Zirvelere taşıyacağız. 45 K Latmos Ultra Maratonunu 9 saat 7 dakikada koşarak kategoride 2.lik ile tamamladım. Madalyamı Güzide kulübüm ETUDOSD’a ve tüm “Bisiklet Eğitimi Antalya” aileme armağan ediyorum. Muhteşem Organizasyon için Limit Sensin, Latmos ultra ekibine, Alicem AKTAŞ’a ve Muğla Belediyesine , desteğini esirgemeyen Kulübüm ETUDOSD‘a Antrenmanlarımızla gelişmemi sağlayan ve yarışta motivasyonunu esirgemeyen değerli antrenörüm İBRAHİM İNCESU’ya sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    15.4.2022 22:56:45
    Emeğinize kaleminize sağlık,teşekkürler
Yorum Yap