Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'dan kutlama

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'dan kutlama
Haberin Tarihi: 22.4.2022 17:47:54 - Okunma Sayısı:921 defa okundu.

Yalkın "Milli değerlerimizin mirasçısı ve geleceğimizin teminatı bütün çocuklarımızın "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlu olsun." dedi.

"HAKİMİYET, KAYITSIZ, ŞARTSIZ MİLLETİNDİR"

"Türk Milleti, Egemenliğini Anayasanın koyduğu esaslara göre, yetkili organları eliyle kullanılır. Egemenliğin kullanılması, hiçbir suretle, hiç bir kişiye, zümreye veya sınıfa bırakılamaz. Hiçbir kimse veya organ, kaynağını Anayasadan almayan bir Devlet yetkisi kullanamaz."

"Milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır" parolası benimsenerek Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün önderliğinde aziz ve asil, yüce TÜRK Milletimizin yüksek iradesi ve kararlığıyla vücut bulan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulmasıyla taçlanmış ve egemenliğin kayıtsız, şartsız millete ait olduğu ilan edilmiştir.

Milli Bayramlarımız, milli birlik ve beraberliğimizin kenetlenmiş ifadesini temsil eder.

Türkiye, dünyada çocuklarına BAYRAM hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke olma özelliği ile dikkat çekmektedir.

Milli değerlerimizin mirasçısı ve geleceğimizin teminatı bütün çocuklarımızın "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlu olsun.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere Milli iradenin kurulmasında ve korunmasında emeği geçen bütün Aziz Şehitlerimizi rahmetle, kahraman Gazilerimizi minnetle anıyoruz.

                                                                              Murat YALKIN

                                                                              Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası

                                                                              Başkanı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap