MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
Haberin Tarihi: 22.4.2022 18:30:39 - Okunma Sayısı:981 defa okundu.

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun."

MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel’den

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

 

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel, TBMM’nin açılışının 102’inci yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 

İlçe Başkanı Demirel; yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

"Ulu Önderimiz, Türk’ün Atası Mustafa Kemal ATATÜRK; “ Türk Milletinin asırlar süren aranmalarının özü ve onun bizzat kendisini idare etmek şuurunun canlı bir timsali “ olarak nitelediği Türkiye Büyük Millet Meclisi, sürmekte olan bir mücadelenin içinde başlamış ve kutsal mücadeleyi 102 yıl önce başarıya ulaştırarak bugün bizlere miras bırakan imzayı atmıştır.

 

Büyük Türk Milletinin Asil Çocukları da bu önemli ve anlamlı günü bütün dünya çocukları paylaşmak için tarihi ve aynı zamanda kültürel mirası kucaklamaktadırlar.

 

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün,Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı bu günü bayram olarak Türk Çocuklarına  armağan etmesinin derin ve anlamlı manası vardır.

 

Bizlere düşen bu mirasın anlam bütünü ile kıymetini bilmek anlamak ve çocuklarımıza yani geleceğimize aynı şuur ile bırakmayı sağlamaktır.

 

Türk Milletinin küllerinden yeniden doğuşunu tüm dünyaya gösterdiğimiz bu günlerde, milli iradenin yine kendimizde var olduğunu vurgulamış olmaktayız.

 

İç ve dış Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti düşmanlarına 102 yıl önce seslendiğimiz gibi yine sesleniyoruz ve diyoruz ki;

 

Hiçbir güç bizi Türk Ülküsünden döndüremeyecektir. Tarihimizden teslim aldığımız kutsal miraslarımızı aynı azim ve kararlılıkla geleceğe güvenli şekilde teslim edeceğiz.

 

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Devletimizin Bekası Milletimizin Huzur ve Geleceği her daim önceliğimiz olacaktır.

 

Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bizlere bağışlayan, Türkiye Büyük Millet Meclisini emanet eden başta Türk’ün Atası Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, onun dava arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap