EĞİRDİR’Lİ ÖZEL ÖĞRENCİLER ATLETİZM YARIŞMASINDA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR’Lİ ÖZEL ÖĞRENCİLER ATLETİZM YARIŞMASINDA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI
Haberin Tarihi: 27.4.2022 15:27:52 - Okunma Sayısı:1113 defa okundu.

Öğrencilerimiz müsabakalarda 6 il birinciliği, 2 il ikinciliği ve 3 il üçüncülüğü kazandılar.

EĞİRDİR’Lİ ÖZEL ÖĞRENCİLER ATLETİZM YARIŞMASINDA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Özel Sporcular Spor Federasyonu Isparta İl Temsilciliğinin düzenlediği atletizm yarışmalarına Eğirdir Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Bağlar İlkokulunda eğitim gören 6 öğrencimiz katıldı. Öğrencilerimiz müsabakalarda 6 il birinciliği, 2 il ikinciliği ve 3 il üçüncülüğü kazandılar.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinden Rabia Ambarcı 100 metre koşu ve gülle atma dallarında il birincisi, Didemnur  Üstünbaş ise 100 metre koşu dalında il üçüncüsü olarak göğsümüzü kabarttı.

Bağlar İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencisi otizm kategorisinde yarışan sporcularımız Ramazan Akpınar, Şevket Aydemir ve Oğuzhan Dikmen kısa mesafe koşu ve gülle atma dallarında verdikleri mücadelede rakiplerini geride bırakarak ilk üç dereceyi paylaştılar. Yine Bağlar İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencisi olan ve down sendromlular kategorisinde yarışan Yaren Özdemir ise 2 dalda birinciliğe ulaşarak kendi kategorisinde Isparta’nın lideri olmayı başardı.

Öğrenci ve öğretmenlerimizi ilçemizde bir ilki gerçekleştirerek ilçemizi en iyi şekilde temsil ettikleri için tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap