YAPAY DEVLETLERİ İCAT EDENLER SONUÇLARINA DA, KENDİLERİ KATLANMALI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,YAPAY DEVLETLERİ İCAT EDENLER SONUÇLARINA DA, KENDİLERİ KATLANMALI
Haberin Tarihi: 6.7.2015 09:33:00 - Okunma Sayısı:2701 defa okundu.

 YAPAY DEVLETLERİ İCAT EDENLER                                                                                                            SONUÇLARINA DA, KENDİLERİ KATLANMALI

 

Uzun asırlar Osmanlı İmparatorluğu adındaki Türk devletini yok edip; yerine kendilerinin emrinde birçok uydu ve oyuncak devlet kurmak için çabalayan Sömürgeci Batı dünyası; kurdukları devletçiklerin çıkardıkları problemlere de, ne kadar ağır olursa olsun katlanmak zorundadırlar.                                                                                                                             *Hiçbir gerçekliği ve temeli olmayan, Ermeni soykırımı yalanını da; sömürgeci batı dünyası icat etti. Aslında, Osmanlı devleti; Ermeni kökenli olan vatandaşlarını el üstünde tutuyordu. Padişahlar ve çocukları ise; Türk halkını kendi doğal köleleri olarak görüyorlardı. Türklere, "KULLARIM!" diye, aşağılayarak hitap ediyorlardı! Ermenilerle Rum ve Yunan kökenlilere, ise  "TEBAA'YI SADIKA" diyerek sahip çıkıyor; güya yüceltiyorlardı Türklere, saray erkanı ve yetkililer; aşağılamak için: "ETRAK-I Bİ İDRAK" diyorlardı.

            Yani  atalarımız; onların gözünde Anlayışsız ve   kaba yaratıklar idiler.

            *Yunanistan'ı da, bize karşı sürekli savaşlar açan sömürgeciler kurdurdu. Yunan sınırları içinde kalan kalabalık Türk ve Türkmen toplulukları, asırlarca ezildiler; Girit'tekiler dahil, bütün ege adalarındakilerle, Yunanistan ve Balkanlardaki Türklere, kendi dilimizi konuşmak yasaklandı.  Devletimizi yok etmek için, Grek ve Ermeni denen bu iki halkı maşa gibi kullanan sömürgeciler; kurdurulan devletlerin içinde kalan Türklerin; katliam uygulayıp toptan yok edilmesine; göz yummakla kalmadılar. Bize karşı uygulanan soykırıma silahlar vererek yardımcı oldular.  Bunlar yetmedi; topraklarımızda üstün tutulan Ermenilerin, Türk halkını öldürmesini sevinerek seyrettiler. Ölçüsüz güç ve saldırılarla yok etme eylemine karşı direnebilen zavallı Türk halkının, Ermenilerin yaptığı mezalime ve saldırılara karşı koymasını; sömürgeciler ne yazık ki; "Ermeni soykırımı" adını koyarak bizi mahkum etmeye kalkıştılar.                                                                  O olaylar; öldürme kastıyla batılıların verdiği silahlarla saldırılan zavallı Türk ve Türkmen köylülerinin, kendilerini savunmaya çalışmasından ve cılız bir müdafaadan ibaret idi.

            Şimdi bizler, Yunanlıların ve Ermenilerin; batı dünyasını sömürmesine ve iç çatışmalarla birbirini kırmasına üzülelim mi? Yoksa, bizi haritadan silmeye çalışan sömürgecilere, "oh olsun!" mu diyelim?  Sizler karar verin!

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap