Gül Sanayi Sitesi Kooperatifi'nden tekerlekli sandalye bağışı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gül Sanayi Sitesi Kooperatifi'nden tekerlekli sandalye bağışı
Haberin Tarihi: 9.7.2015 09:22:00 - Okunma Sayısı:2257 defa okundu.

Isparta Gül Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne tekerlekli sandalye bağışı yapıldı.

Gül Sanayi Sitesi Kooperatifi’nden tekerlekli sandalye bağışı

 

            Isparta Gül Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne  tekerlekli sandalye bağışı yapıldı.

            Isparta Gül Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne  tekerlekli sandalye bağışı yapıldı. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım’ı makamında ziyaret eden Başkanı Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Hayırseverlerin yaptığı bağışların önemine işaret eden Başhekim Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yapılan bağış için teşekkür etti. Ziyaret sonrasında Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ve Başhekim Yardımcısı Taylan Oksay’a sandalyeleri teslim ettiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap