CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı'nın, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı'nın, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
Haberin Tarihi: 29.8.2022 16:40:00 - Okunma Sayısı:684 defa okundu.

Başkan Halıcı, mesajında Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlık mücadelesinde emeğini, malını, evladını, canını veren ecdadın hakkının ödenemeyeceğine dikkati çekti.

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı'nın,

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

 

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Afyonkarahisar Kocatepe de gerçekleştirilen büyük yürüyüşe katıldı. 26 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen büyük yürüyüş sonrasında açıklama yapan Başkan Halıcı, mesajında Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlık mücadelesinde emeğini, malını, evladını, canını veren ecdadın hakkının ödenemeyeceğine dikkati çekti.

Büyük Zaferin 100. yıl dönümünde kutlama mesajı yayımlayan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı şu ifadelere yer verdi:

"Kadim milletimiz, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde vatanını, milletini, bayrağını, dinini, ezanını korumak için birlik ve beraberlik içerisinde düşmanı canı pahasına yurdumuzdan atmışlardır.

Büyük taarruzun zaferle sonuçlanmasında en ufak bir emeği geçen, belki evinden evladından, belki kolundan bacağından belki canından vazgeçen atalarımızın bıraktığı emanete sahip çıkmanın tek yolu çalışmaktan, daha çok çalışmaktan geçiyor. Büyük zaferin 100. yıl dönümünde sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İl Başkanlarımız ve Yurtdaşlarımız ile birlikte büyük taarruzun başladığı topraklarda, Kocatepe'de olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimiz ve şanlı gazilerimizi, azimli milletimizi saygı ve minnetle anıyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap