Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik'in "30 Ağustos Zafer Bayramı" Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik'in  "30 Ağustos Zafer Bayramı" Mesajı
Haberin Tarihi: 29.8.2022 18:36:33 - Okunma Sayısı:767 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, "30 Ağustos Zafer Bayramı" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

EĞİRDİR KAYMAKAMI ADEM ÇELİK'İN

"30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI" MESAJI

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, "30 Ağustos Zafer Bayramı" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kaymakam Çelik mesajında; " Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 100. yıldönümünü kutlamanın mutluluk ve heyecanını milletçe yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

Dün olduğu gibi bugün de Aziz Milletimiz ülkesini tehdit altında gördüğünde olağanüstü bir vatanseverlik ve kahramanlıkla bu tehdidi bertaraf edeceğini, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, ülkesi için çekinmeden canını siper edeceğini ve de ülkesi ve milletiyle sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Bu kutlu günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm Kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor; tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap