Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Isparta'da Ziyaretlerde Bulundu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati,  Isparta'da Ziyaretlerde Bulundu
Haberin Tarihi: 8.9.2022 17:44:06 - Okunma Sayısı:931 defa okundu.

Bakan Nebati; "Ispartalı iş insanlarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz."

HAZİNE VE MALİYE BAKANI NUREDDİN NEBATİ,

 ISPARTA'DA ZİYARETLERDE BULUNDU


                Çeşitli temaslar için Isparta'ya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ilk olarak Isparta Valiliğini  ziyaret ederek şeref defterini imzaladı. Vali Aydın Baruş ile görüşen Nebati, kentteki yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

                Ardından restorasyonu devam eden tarihi Üzüm Pazarı, Mimar Sinan Camii yanı ve Mimar Sinan Caddesi'nde esnaf ile bir araya gelen ve vatandaşlarla da sohbet eden Bakan Nebati, bir tatlıcıda gazetecilere tatlı ikram etti, Kentteki gül ürünleri satışı yapan dükkanları gezdi.

                Daha sonra Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i makamında ziyaret eden Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

                Belediyeye girişinde çiçekle karşılanan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye, Başkan Başdeğirmen, 2019 yılından günümüze belediye yatırımları konu başlığıyla sunum yaptı. Video sunumun ardından Başkan Başdeğirmen, bugüne kadar verilen desteklerden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Bakanlara ve Bakan Nureddin Nebati’ye teşekkür etti. Başdeğirmen, Bakan Nebati’yi belediyede ve güller, göller diyarı Isparta’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

                Belediye yatırımlarını takip eden ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, belediyenin çok güzel çalışmalar yaptığını ve yapmaya devam ettiğini aktararak, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Başdeğirmen ve ekibini tebrik etti.

                Bakan Nebati, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda girişimciler, sanayiciler, iş insanları ve STK temsilcileriyle buluştu, görüş alışverişinde bulundu.

                Nebati "2021 yılında sağlanan teşvik belgeleriyle Isparta’da 920 milyon lira sabit yatırım gerçekleştiren; 2004 yılından bu yana verdiğimiz desteklerle sera üretimini tam 32 kat artırmayı başaran Ispartalı iş insanlarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

            Isparta seyahati kapsamında AK Parti Isparta İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle biraraya gelen Bakan Nebati "yol arkadaşlarımızla hasret giderdik, verimli istişarelerde bulunduk.

            İl Başkanımız Osman Zabun’a ve teşkilat mensuplarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap