SDÜ'de Dünya Fizyoterapistler Günü Kutlaması

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SDÜ'de Dünya Fizyoterapistler Günü Kutlaması
Haberin Tarihi: 10.9.2022 11:46:33 - Okunma Sayısı:1798 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi Dünya Fizyoterapistler Günü nedeniyle bir program düzenledi.

SDÜ'de Dünya Fizyoterapistler Günü Kutlaması

Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi Dünya Fizyoterapistler Günü nedeniyle bir program düzenledi. Hastane Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serpil Savaş, bu önemli günü hatırlayarak kutlama yapan hastane idaresi ve yönetimine teşekkürlerini sundu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferdi Başkurt; “Fizyoterapistlik mesleğinin çeşitli savaşlar, fiziksel travmalar ya da salgın hastalıklar sonucunda engelli nüfusun fonksiyonel kaybını giderebilmek amacıyla oluştuğunu; çeşitli aşamalardan geçerek bugünkü durumuna geldiğini söyledi. Tüm fizyoterapistlerin gününü kutlayarakbu önemli günde bizleri bir araya getiren hastane idaresi ve yönetimine teşekkür ederim.” dedi

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Rasih Yazkan, daha kaliteli bir yaşamın güvencesi olan fizyoterapistlerin sağlık ordusu içinde önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyleyerek tüm fizyoterapistlerin gününü kutladı.

Hastane Baş Müdürü Erdoğan Taşçıoğlu “Sağlığın korunması ve yeniden kazanılması hususunda önemli rol oynayan tüm Fizyoterapistlerin gününü kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından pasta kesimine geçildi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap