EĞİRDİR MYO ÖĞRENCİLERİNE "NEFES & MEDİTASYON ATÖLYESİ" ETKİNLİĞİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR MYO ÖĞRENCİLERİNE "NEFES & MEDİTASYON ATÖLYESİ" ETKİNLİĞİ
Haberin Tarihi: 27.10.2022 15:46:49 - Okunma Sayısı:1482 defa okundu.

Wellbeing Uzmanı olan Doç.Dr.Burcu ASLANTAŞ ATEŞ’ in katılımıyla “Nefes & Meditasyon Atölyesi"” konulu etkinlik yapıldı.

EĞİRDİR MYO ÖĞRENCİLERİNE "NEFES & MEDİTASYON ATÖLYESİ" ETKİNLİĞİ

ISUBÜ Eğirdir MYO tarafından öğrencilere "Nefes & Meditasyon Atölyesi" etkinliği yapıldı. Etkinlik kapsamında SDÜ İ.İ.B.F Bankacılık ve Finans Bölümünde görev yapan, aynı zamanda Wellbeing Uzmanı olan Doç.Dr.Burcu ASLANTAŞ ATEŞ’ in katılımıyla “Nefes & Meditasyon Atölyesi"” konulu etkinlik Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Merve PAÇACI moderatörlüğünde 27.10.2022 tarihinde saat 11:00 ‘da açık havada yüksekokulun bahçesinde gerçekleştirildi. Atölyeye akademik/ idari personel, öğrenciler ve misafirler yoğun katılımı sağlandı.

Atölyede stres ile başa çıkmanın yolları, sağlıklı beslenme, wellbeing felsefesi gibi birçok konu hakkında bilgi paylaşımının yanı sıra doğru nefes alma teknikleri ve meditasyon uygulamaları ile verilen bilgiler pekiştirildi.

Etkinliğin sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör. Mustafa GÖK tarafından Doç.Dr.Burcu ASLANTAŞ ATEŞ’e Teşekkür Belgesi takdim edildi.

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap