Siber Güvenlik Topluluğu Siber Farkındalık Standı Açtı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Siber Güvenlik Topluluğu Siber Farkındalık Standı Açtı
Haberin Tarihi: 15.11.2022 10:58:08 - Okunma Sayısı:1579 defa okundu.

ISUBÜ Siber Güvenlik ve Yapay Zeka Topluluğu öğrencileri Siber Güvenlik Haftası kapsamında vatandaşları dijital saldırılar ve önlemleri konusunda bilgilendirdi.

SİBER GÜVENLİK TOPLULUĞU

SİBER FARKINDALIK STANDI AÇTI

                                       

ISUBÜ Siber Güvenlik ve Yapay Zeka Topluluğu öğrencileri Siber Güvenlik Haftası kapsamında IYAŞ AVM'de stant açarak vatandaşları dijital saldırılar ve önlemleri konusunda bilgilendirdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan topluluk akademik danışmanı Doç. Dr. Ahmet Ali SÜZEN; "Öğrencilerimiz, son dönemlerde yaşanılan siber dolandırıcılık ve saldırılar konusunda vatandaşlarımıza saldırıların nasıl gerçekleştiğini ve telefonlarda ne gibi önlemler alınması gerektiğini uygulamalı olarak 2 gün boyunca anlattılar. Dijitali çok fazla kullandığımız şu dönemlerde gerçekten vatandaşlarımızın ne önlem alacaklarını bilmedikleri ve öğrencilerin bu farkındalık çalışmalarının daha yaygınlaşması gerektiğini dile getirdiler.

Standı ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Yılmaz ÇATAL ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat ŞELBAŞ, öğrencilere destek oldular.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap