CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz: "Kuşak Kanalizasyon Projesinin Yapılacağı Masalını Anlatıyorlar..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz: "Kuşak Kanalizasyon Projesinin  Yapılacağı Masalını Anlatıyorlar..."
Haberin Tarihi: 6.12.2022 17:38:16 - Okunma Sayısı:1926 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz'dan açıklama

CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz:

"KUŞAK KANALİZASYON PROJESİNİN

 YAPILACAĞI MASALINI ANLATIYORLAR..."

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz, Eğirdir Gölü'nün korunmasına yönelik "Kuşak Kanalizasyon Projesi" çalışmalarının devam ettiği haberleri üzerine yaptığı açıklamada  "...sanki milletin aklıyla dalga geçercesine, ısıtılıp ısıtılıp milletin önüne konulan temcit pilavı gibi halkı aldatmaktan başka bir şey değildir." dedi.

Yılmaz, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

"TBMM Başkanvekili AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Eğirdir Gölü'yle ilgili açıklamalarda bulunmuş. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın konuyla ilgili harekete geçtiğini belirten Bilgiç, "Gölü ve çevresini korumak için düşündüğümüz Kuşak Kanalizasyon Projemizin çalışmaları da sürdürüyor" demiş.

Bu açıklamanın iktidar partisinin Milletvekili tarafından bir kez daha yapılması, bu projenin yapılamayacağının malumudur.

Daha Eğirdir Gölü özel hükümlerine aykırı doldurulan Ada yolundaki yerle ilgili Antalya 2 no'lu Koruma Kurulunun verdiği karar uygulanmadan, (Bu konu ile ilgili  başvurular ilgili makamlara tekrar yapılmıştır) şimdi çıkmışlar kuşak kanalizasyon projesinin yapılacağı masalını anlatıyorlar.

Bu vb açıklamalar 2014 yılından beri her seçim döneminde ve Eğirdir Gölü ile ilgili bir haber çıktığında, sanki milletin aklıyla dalga geçercesine, ısıtılıp ısıtılıp milletin önüne konulan temcit pilavı gibi halkı aldatmaktan başka bir şey değildir.

Şimdi soruyoruz sayın Eğirdir Belediye başkanımıza ve Milletvekilimize; bu proje ile ilgili önceki yıllarda yaptığınız, bu gün yapmaya devam ettiğiniz aynı açıklamaları bir yıl sonra tekrar aynı şekilde yapmaya devam edecek misiniz?

Kaldı ki gideceklerini anlayan iktidar mensupları gider ayak yeni bir hamle düşünmüş olabilirler.

 Arşiv unutmaz, halkımız hiç unutmaz!!!

Eğirdir kamuoyuna saygıyla arz ederiz."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap