Başkan Yalım Halıcı, Eğirdir’li Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Yalım Halıcı, Eğirdir’li Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
Haberin Tarihi: 12.12.2022 10:16:01 - Okunma Sayısı:1687 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz ve Isparta İl Başkanı H.Yalım Halıcı, Kadın kolları, Gençlik kolları ile birlikte İlçemizde halkımıza ve esnaflarımıza ziyarette bulundu.

Başkan Yalım Halıcı, Eğirdir’li Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz ve Isparta İl Başkanı H.Yalım Halıcı, Kadın kolları, Gençlik kolları ile birlikte İlçemizde halkımıza ve esnaflarımıza ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Murat Yılmaz ve İl Başkanı H.Yalım Halıcı “Genç yaşlı herkesin ilgisiyle karşılanan ziyaretlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Halıcı, bu kez de Eğirdir İlçe örgütüne ziyaret ederek yaklaşan genel seçimler öncesi Eğirdir ilçe yönetimiyle yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Eğirdir İlçe başkanı Murat Yılmaz “İlçemizin sorunlarını İl başkanımıza aktardık İl başkanımız iktidara geldiklerinde yapacakları hakkında ilçe yönetimimizi bilgilendirdi” dedi.

Daha sonra İlçe başkanı Yılmaz ve İl Başkanı Halıcı  yönetimleri ile birlikte İlçemiz esnaf, balıkçılık kooperatifi, kıraathane ve cafe ziyaretlerinde sorunları yerinde dinlediler.Tek tek dolaşarak esnafı ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Yılmaz ve Halıcı, işyerlerinde alışveriş yapan halkla da sohbet etti. İlçe esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz ve Halıcı sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti.

Halıcı, ziyaretlerinin ardından “Esnaf yorgun, vatandaş bıkkın. Fahiş zamlardan kimse alışveriş yapamaz ya da azar azar almakta. Tüm sorunları çok iyi biliyoruz. Çözeceğiz. Hiç şüphe yok, hep birlikte başaracağız" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap