ISUBÜ’lü öğrenciler ödül aldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISUBÜ’lü öğrenciler ödül aldı
Haberin Tarihi: 17.12.2022 10:23:16 - Okunma Sayısı:1446 defa okundu.

20. Girişimcilik Günleri 10. İş Fikri Yarışmasında ISUBÜ’lü öğrenciler derece yaptı.

ISUBÜ’lü öğrenciler ödül aldı

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) tarafından Batı Akdeniz Bölgesi’ndeki iş birliği protokolü bulunan paydaş üniversitelerin önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri arasında girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, iş planı ve iş kurma süreçleri ile ilgili eğitim bilgilerinin pekiştirilmesi, yeni iş fikirleri ortaya çıkarma ve bunları sunma becerilerinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen 20. Girişimcilik Günleri 10. İş Fikri Yarışmasında ISUBÜ’lü öğrenciler derece yaptı.

ANSİAD 20. Girişimcilik Günleri 10. İş Fikri Yarışması’nda “Yerinde Teslimat” projesi ile Yüksek Lisans ve Doktora kategorisinde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğrencisi Fatih Gençtürk ikinci oldu, ödülünü Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu’nun elinden aldı.

Ayrıca 20. Girişimcilik Günleri 10.İş Fikri Proje Yarışması Ön Lisans ve Lisans kategorisinde “Solar Check-Up” ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Yeşil Teknoloji ve İnovasyon Topluluğu öğrencileri Abdülkadir Ertürk ve Mesut Karatuğ ikinci oldular. Ödüllerini TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şube Başkanı Gülsüm Kıldan’dan aldılar.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap