Eğirdir MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencilerine uygulamalı eğitim

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencilerine  uygulamalı eğitim
Haberin Tarihi: 21.12.2022 12:38:43 - Okunma Sayısı:1397 defa okundu.

Fulya Pansiyonda Housekeeping uygulaması eğitimi verildi

Eğirdir MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencilerine

 UYGULAMALI EĞİTİM

 

ISUBÜ Eğirdir Meslek Yüksekokulu, Kilit Hospitalitiy Group bünyesinde bulunan Criystal Hotels departman müdürleri tarafından 14-15 Aralık 2022 tarihlerinde “Usta Çırak Buluşmaları” kapsamında Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencilerine uygulama eğitimleri verildi.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri Önbüro, Yiyecek İçecek Servisi ve Kat hizmetleri derslerinde görüp, yapmış oldukları uygulamaları birde Crystal Hotels bünyesindeki ilgili departman müdürleri nezaretinde pekiştirmiş oldular.

14 Aralık Çarşamba günü Eğirdir MYO yemekhanesinde gerçekleştirilen Yiyecek- İçecek Servisi uygulamalarını Crystal Tat Beach Golf Resort&Spa Yiyecek İçecek Müdürü Dinçer Alpsoy ve Restaurant Kaptanı Gonca Çetin, Yüksekokulun bilgisayar laboratuvarı ve konferans salonunda gerçekleştirilen önbüro uygulamalarını ise Crystal Tat Beach Golf Resort&Spa Önbüro Müdürü Hamza Dal, Odalar Bölümü Operasyon Müdürü Fatih Aktaş verdi. 15 Aralık Perşembe günü ise Eğirdir MYO ile işyeri eğitimi protokolü bulunan bölgemizdeki turizm tesislerinden Fulya Pansiyonda Housekeeping uygulaması eğitimi verildi. Eğitim Crystal Flora Beach Resort Housekeeper Esra Toplu tarafından gerçekleştirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap