ITB İstişare Toplantısı Geniş Katılımla Gerçekleşti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ITB İstişare Toplantısı Geniş Katılımla Gerçekleşti
Haberin Tarihi: 23.12.2022 12:33:18 - Okunma Sayısı:624 defa okundu.

Üyelerle İstişare Toplantılarının Son Durağı; Isparta Merkez

- ITB İSTİŞARE TOPLANTISI GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

- ÜYELERLE İSTİŞARE TOPLANTILARININ SON DURAĞI;

ISPARTA MERKEZ

Isparta Ticaret Borsası (ITB), bölgenin sorunlarını ve taleplerini dinleme amacıyla üyeleriyle buluşma programını geçtiğimiz günlerde başlatmıştı.

Son ayağı Isparta Merkez’de gerçekleştirilen üyelerle istişare toplantısına, Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Meclis Başkanı Nevzat Demirel ve Meclis üyeleri, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader ve yönetimi ile çok sayıda üye katılım sağladı.

Isparta Ticaret Borsası'nın faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Hüdai Şahin “İlkini Şarkikaraağaç ilçesinde gerçekleştirdiğimiz ve sonrasında diğer ilçelerimizde devam ettirdiğimiz üyelerle istişare toplantımızın son ayağı Isparta Merkez oldu. Buradaki amacımız üyelerimizle birebir konuşarak, onların taleplerini, ticarette yaşadıkları sıkıntılar ve Borsamızla ilgili varsa yaşadıkları sorunlar onları dinlemek. Bölge bölge yaptığımız toplantılarda üyelerimizi dinledik. Notlarımızı aldık. Vakit geçirmeden çalışmalarımıza başladık. Meclisimizin içinde tarım ve hayvancılık alanında hemen hemen her sektörde faaliyet gösteren güçlü bir ekibim olması sebebiyle her konuya hakim olduğumuzu düşünüyoruz. Sizlerin de desteğiyle güçlü bir Borsa anlayışıyla “Tarımla Büyüyen Isparta” olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz." diye konuştu. Şahin, projeleri içerisinde Isparta Elması tanıtım filmi çekimi, Isparta'nın diğer ürünleri ile ilgili tanımların yapılması ve toplumsal projeler bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Toplantıda söz alan ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik de "Eğirdir Gölü'nden elmaya, ortak akılla çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur" diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

- AKIN

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap