7. Sektör Toplantısı Ağaç İşleme Ve Kereste İmalat Sektörü İle Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,7. Sektör Toplantısı Ağaç İşleme Ve Kereste İmalat Sektörü İle Yapıldı
Haberin Tarihi: 6.1.2023 10:03:10 - Okunma Sayısı:462 defa okundu.

Isparta Valiliği öncülüğünde ve BAKA’nın ev sahipliğinde yürütülen çalışmalar çerçevesinde düzenlenen Isparta Sektörel İstişare Toplantılarının yedincisi ağaç işleme ve kereste imalat sektörü ile yapıldı.

  1. Sektör Toplantısı Ağaç İşleme Ve Kereste İmalat Sektörü İle Yapıldı

Batı Akdeniz Bölgesinin yatırım imkânlarını tanıtma, yatırımcılara yön gösterme ve kalkınma stratejileri belirleme amaçları doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA)’nın Kamu-Sanayi iş birliğini sağlamak üzere yürüttüğü çalışmalar kapsamında düzenlenen sektör toplantıları devam ediyor.

Isparta Valiliği öncülüğünde ve BAKA’nın ev sahipliğinde yürütülen çalışmalar çerçevesinde düzenlenen Isparta Sektörel İstişare Toplantılarının yedincisi ağaç işleme ve kereste imalat sektörü ile yapıldı.

Vali Aydın Baruş başkanlığında gerçekleşen toplantıya BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal ve ilgili kamu kurumu müdürleri ve sektör temsilcileri katıldı.

Toplantıdaki konuşmasına katılımları için firma temsilcilerine teşekkür ederek başlayan Vali Baruş “Bu toplantımızda sektörün mevcut durumu, önündeki sorunlar, karşılaşılan problemler, bunlarla ilgili bizim yapabileceklerimiz ve çözüm önerileri noktasında sizlerin düşüncelerini alacağız. Ağaç işleme ve kereste sektörü ilimiz ekonomisi açısından önemli bir sektör, ihracatımızda da önemli bir yer tutuyor. İlimizin önemli bir kısmının ormanlık alan olması, geçmişten beri Isparta’da ağaç işleme ve kereste imalatını önemli bir geçim kaynağı haline getirmiş. Sizlere de bu sektörde hizmet veren, vatandaşlarımıza istihdam sağlayan değerli iş insanları olarak bu ilin ekonomisine verdiğiniz katkıları takdir etmek lazım, sizlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki ticaret hayatınızda imalat hayatınızda da sizlere bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Toplantı Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün hazırladığı sunumun ardından sektör temsilcileriyle istişare bölümüne geçilmesiyle son buldu.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap