MHP İlçe Başkanı Mehmet Demirel: “ Yine Haklı Çıktık"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP İlçe Başkanı Mehmet Demirel: “ Yine Haklı Çıktık"
Haberin Tarihi: 12.1.2023 12:02:44 - Okunma Sayısı:2613 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel, Yüzme Havuzu İle İlgili Açıklamasında ; “ Yine Haklı Çıktık “ dedi.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Demirel:

“ YİNE HAKLI ÇIKTIK"

 

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel,  Yüzme Havuzu İle İlgili Açıklamasında ; “ Yine Haklı Çıktık “ dedi.

İlçe Başkanı  Mehmet Demirel, Yüzme Havuzu İle İlgili olarak yaptığı açıklamada " “ Eli Kepçeli “ mevkiine yapılmış olan Yüzme Havuzunun; teknik sorunlarının ve bu sorunlar ile birlikte zeminde kayma olduğunu öğrenince MHP olarak önerilerimizin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha görmüş olduk. " ifadelerini kullandı.

İlçemize yapılacak olan yatırımlar konusunda MHP olarak görüş beyanlarında bulunduklarını hatırlatan MHP İlçe Başkanı Demirel,  sözlerine şöyle devam etti;

"Beyanlarımız, ilçemize yapılacak olan yatırımların daha verimli ve kullanışlı projeler sunulmasından tarafız.

Sayın Veli Gök Başkanın Belediye Makam odasında Siyasi Parti İlçe Başkanlarını davet ettiği dönemde, “ Eli Kepçeli “ olarak bilinen mevkiye Yüzme Havuzu yapılmasının “ Doğru Yer Olmadığını “ ve alternatif yer için MHP olarak önerimiz; Millet Bahçesi olarak düşünülen Hayvanat Bahçesi Futbol Sahası yakınında bir alanda veya Nafiz Yürekli Koyu Mevkiinde olmasını ayrıca bu iki seçenekten biri olursa Yelken Kulübümüzün de bu alana taşınması gerektiğini önermiştik.

Bugün “ Eli Kepçeli “ mevkiine yapılmış olan Yüzme Havuzunun; teknik sorunlarının ve bu sorunlar ile birlikte zeminde kayma olduğunu öğrenince MHP olarak önerilerimizin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha görmüş olduk.

Eğridir’imin Ali Menfaatlerini düşünüyorsak kılı kırk yarmakta ve istişareye önem vermenin doğru olacağını vurgulamak isteriz.

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Teşkilatı olarak Eğirdir’imizin Ali Menfaatlerinin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap