İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur’un, Regaip Kandili Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur’un, Regaip Kandili Mesajı
Haberin Tarihi: 26.1.2023 15:06:58 - Okunma Sayısı:496 defa okundu.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur’un, Regaip Kandili Mesajı

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur’un, Regaip Kandili Mesajı

“Mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili, ülkemizde ve tüm İslam âleminde, İslam'ın özü olan güzel ahlakın, iyiliğin ve adaletin hatırlatıcısı bir gündür.

Ekonomik sıkıntıların yaşandığı, yoksulluğun arttığı, milletimizin sıkıntılarla mücadele ettiği bu zorlu günlerde, manevi dünyamıza ışık tutan Regaip Kandili, her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğimize vesile olsun.

Yüce Allah, darda olanlara ferahlık, çaresiz kalanlara çare, yokluğa düşene bolluk getirecek günlere milletimizi bir an evvel kavuşturmayı nasip etsin! Bizlere de  bu kötü gidişatı tersine çevirme çaba ve gayretimizde güç ve kolaylık versin. 

Komşu bölgelerimizde ve dünyada yaşanan savaş, terör ve şiddet barışla son bulsun, milletimiz ve insanlık için huzurlu günler getirsin. 

Vatan savunması için canını feda etmekten bir an bile çekinmeden şehit olan kahramanlarımızın üzerinden Rahmet eksik olmasın. Güzel yurdumda teröre verilen kurbanlar son bulsun.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ispartalı hemşehrilerim olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam Alemi’nin Regaip Kandili'ni ve Mübarek Üç Aylarını en içten dileklerimle kutluyor, Yüce Allah’tan yapacağımız ibadetleri ve edeceğimiz duaları kabul etmesini diliyorum. Allah milletimizi korusun. 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap