Kalbi Büyük Dükkan Depremzedelerin Hizmetinde

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kalbi Büyük Dükkan Depremzedelerin Hizmetinde
Haberin Tarihi: 21.2.2023 16:10:57 - Okunma Sayısı:855 defa okundu.

Isparta'ya gelen depremzede ailelerin faydalanması için "Kalbi Büyük Dükkan" adı altında ücretsiz yardım mağazası Centrum Garden AVM'de açıldı.

KALBİ BÜYÜK DÜKKAN DEPREMZEDELERİN HİZMETİNDE

Isparta'ya gelen depremzede ailelerin faydalanması için "Kalbi Büyük Dükkan" adı altında ücretsiz yardım mağazası Centrum Garden AVM'de açıldı. Girişimci iş kadınlarının öncülük ettiği mağaza haftanın 7 günü saat 10.00 ile 22.00 arasında depremzedeler için hizmet veriyor.

Hayırsever ve duyarlı vatandaşlarımız tarafından Kalbi Büyük Dükkan'a teslim edilen hiç kullanılmamış kıyafet, bebek malzemeleri, hijyenik ürünler, oyuncak, ayakkabı vb. bu mağazada depremzedelere ücretsiz olarak ulaştırılıyor.

Hayırsever vatandaşlarımız ile depremzedeler arasında bir köprü olmak amacıyla bu mağazayı açtıklarını belirten gönüllü iş kadınları "Centrum Garden AVM’de  açılan Depremzedeler için açılan Kalbi Büyük Dükkan mağazası desteklerinizi bekliyor.  Kıyafet, oyuncak ayakkabı yardımı yapabilirsiniz.  Ulaştırmak istediklerinizi haftanın 7 günü saat  10.00 ile 22.00  saatleri arasında Kalbi Büyük Dükkana bırakabilirsiniz." ifadelerini kullandılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap