Şehit Burhan Açıkkol Ortaokulu’na Kapalı Spor Salonu Kazandırılıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Şehit Burhan Açıkkol Ortaokulu’na Kapalı Spor Salonu Kazandırılıyor
Haberin Tarihi: 4.3.2023 14:38:29 - Okunma Sayısı:467 defa okundu.

Isparta Belediyesi tarafından Sidre Mahallesi’nde bulunan Şehit Burhan Açıkkol Ortaokulu’na Kapalı Spor Salonu yapım işi için 7 milyon 749 bin 997 TL + KDV bedelle ihale gerçekleştirildi.

Şehit Burhan Açıkkol Ortaokulu’na Kapalı Spor Salonu Kazandırılıyor

Isparta Belediyesi, spor yatırımlarını sürdürürken, eğitime de büyük destekler sağlıyor. Isparta Belediyesi tarafından Sidre Mahallesi’nde bulunan Şehit Burhan Açıkkol Ortaokulu’na Kapalı Spor Salonu yapım işi için 7 milyon 749 bin 997 TL + KDV bedelle ihale gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından şehirde spor yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bugüne kadar mahallelere 20 semt sahası inşa edilirken, Emre Mahallesi Spor Kompleksi tamamlanarak, sporcu ve vatandaşların hizmetine sunuldu. Spor alanındaki bu yatırımlara Fatih Mahallesi’nde 25 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Spor Kampusu da ekleniyor. İçerisinde UEFA standartlarındaki futbol sahası, 4’lü tip giyinme odası, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve 1.300 kişilik tribünü bulunan Fatih Spor Kampusunda çalışmalar son aşamaya geldi.

Başkan Başdeğirmen, çocukların, gençlerin ve vatandaşların spor yapabilmelerine imkanlar sağlamak için yeni alanlar oluşturmaya devam ediyor. Eğitime de büyük destekler sunan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sidre Mahallesi’nde bulunan Şehit Burhan Açıkkol (Sidre 2000) Ortaokulu’na 920 metrekare alana sahip Kapalı Spor Salonu kazandırıyor. Şehit Burhan Açıkkol Ortaokulu Kapalı Spor Salonu’nun ihalesi Isparta Belediyesi tarafından 7 milyon 749 bin 997 TL + KDV bedelle gerçekleştirildi. Yüklenici firmaya yer tesliminin ardından kapalı spor salonu için inşaat süreci başlayacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap