EĞİTİMCİ SELİM ÖNCEL, MHP’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİTİMCİ SELİM ÖNCEL, MHP’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Haberin Tarihi: 15.3.2023 14:40:20 - Okunma Sayısı:1983 defa okundu.

Eğitim camiasının tanınmış yüzü Selim Öncel, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den aday adayı olduğunu açıkladı.

EĞİTİMCİ SELİM ÖNCEL, MHP’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Eğitim camiasının tanınmış yüzü Selim Öncel, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Isparta’ da 11 yıldır eğitimci olan Türk Dili ve Edebiyatı mezunu Selim Öncel, 2017 yılından itibaren Final Eğitim Kurumları kurucu ortaklığı ile Ispartalıların gönlünü kazandı. Öncel, Eğitime verdiği önem ve destek ile ilimizde binlerce öğrencinin hayallerine dokunmayı başardı.

Eğitimle ilgili büyük projelere imza atmak istediğini dile getiren Öncel, toplumun geleceğinin ancak eğitimle şekilleneceğini vurguladı. Yarının büyükleri çocuklar için eğitim kanadını temsil etmek istediğini dile getirdi.

2022 yılında ASKON (Anadolu Aslanları) iş adamları derneği kurucu temsilciliği görevini üstlenerek eğitimcilikte olan başarısını ticari alanda da sürdürerek ilimize ve ülkemize ihracat alanında büyük katkılar sağladı.

Isparta Eğirdir doğumlu olan Selim Öncel, öncelikle beni bu göreve layık gören Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Teşkilatına teşekkürü bir borç bilirim diyerek Milliyetçi Hareket Partisi olarak tarafına verilecek tüm görevler için gurur ve azimle çalışacağını belirtti. Vatana hizmetin en önemli unsuru gençlere ve eğitime hizmettir diye ekledi. Çıktığı bu zorlu ve kutsal yolda eğitimle ilgili çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini söyledi.

Öncel aday adaylığı başvurusunu önümüzdeki günlerde yapacak.

SELİM ÖNCEL

ÖZGEÇMİŞ

 

11 Nisan 1989 tarihinde Isparta’ nın Eğirdir ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretim Isparta’ da tamamladıktan sonra 2008 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümüne başladı. 2012 yılında mezun olup 2015 yılına kadar çeşitli özel eğitim kurumlarında öğretmenlik yaptı.

 2015 yılında yine eğitim sektöründe özel ortaokul kurucu müdürlüğü görevime başladı. 2016-2017 yılında Final Özel Öğretim kurumunun kurucu ortaklığı, 2019 yılında Final Akademi Fen ve Anadolu Lisesi kurucu ortaklığı ve 2019 yılında Final Çocuk Kulübü kurucu ortağı olarak başladı görevlerine aynı üç kurumda devam etmekte.

2020 yılında Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin talimatıyla Isparta Milliyetçi Hareket Partisi Merkez ilçe yönetiminde görev almaya başladı.

2022 yılında bebek ve çocuk giyim tekstili üzerine uluslararası ticaret yapmaya başladı. Buna binayen 2022 yılında Isparta ASKON işadamları derneği kurucu yönetim kadrosunda Teşkilatlanma Başkanlığı görevini yürütmekte.

Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap