OSMAN SERT, MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,OSMAN SERT, MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Haberin Tarihi: 16.3.2023 14:29:37 - Okunma Sayısı:2544 defa okundu.

Barla’lı hemşehrimiz Osman Sert, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden Isparta milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

OSMAN SERT, MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde siyasi partilerde milletvekili aday adayları müracaatlarını yapmaya devam ediyor.

Bu çerçevede Barla’lı hemşehrimiz Osman Sert, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden Isparta milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

Barla eski Belediye Başkanı ve eski İl Genel Meclisi Üyesi, halen Barla Muhtarı olan Mehmet Sert’in oğlu, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Güvenlik personeli olarak görev yapmakta olan Osman Sert, MHP’den Isparta Milletvekilliği için aday aday olduğunu ve resmi müracaatını yaptığını bildirdi.

“Isparta’ya, Eğirdir’e ve bölgemize en iyi hizmeti verebilmek için saygıdeğer genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adaylığımı açıklıyorum” diyen Osman Sert’in önümüzdeki Pazartesi günü, MHP’nin diğer Isparta milletvekili aday adayları ile birlikte toplu halde Ankara’ya gidip, MHP Genel Merkezinde ilgili komisyona başvuru evraklarını teslim edeceği öğrenildi.

MHP Isparta Milletvekilliği aday adayları içerisinde en genç aday adayı olan Osman Sert’i (33) kutluyor, başarılar diliyoruz.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap