Belediye Çalışanlarının Sessiz Çığlığı!!!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Belediye Çalışanlarının Sessiz Çığlığı!!!
Haberin Tarihi: 18.3.2023 13:48:27 - Okunma Sayısı:1592 defa okundu.

CHP İlçe Başkanı M. Murat Yılmaz, "Belediyede çalışan emekçi kardeşlerimizin mağduriyetlerinin giderilmesini için konunun takipçisi olacağız." dedi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARININ SESSİZ ÇIĞLIĞI!!!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı M. Murat Yılmaz, Belediye çalışanlarının geçmiş aylardan alacakları olduğunu ve yeni asgari ücretten hiç ücret almadıklarını belirterek "Belediyede çalışan emekçi kardeşlerimizin mağduriyetlerinin giderilmesini için konunun takipçisi olacağız." dedi. Yılmaz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Eğirdir belediyesi çalışanlarından bir grup emekçi kardeşimiz İlçe başkanlığımıza gelerek mübarek Ramazan ayına girerken geçmiş aylardan maaş alacakları olduğunu yeni asgari ücretten hiç ücret almadıklarını belirttiler.

Emekçi kardeşlerimiz Ramazan ayına girerken zaten etin 300 lira, peynirin 200 lira zeytinin 100 lira, yumurtanın 3 lira ve buna benzer temel gıda maddelerinin ateş pahası olduğunu söyleyerek birde içeride alacakları olduğu için mağdur olduklarını bir an önce ücretlerinin ödenmesi için seslerini duyurmamızı istediler.

Ayrıca emekçi kardeşlerimiz maaş aldıkları banka promosyonundan yeterince yararlanamadıkları kadrolu işçilerin aldıkları promosyon ile şirket çalışanlarının aldıkları promosyon arasında çok fark olduğunu (6 kat)bu adaletsizliğin giderilmesini sayın Belediye başkanın çalışanlarının haklarını savunması ve korumasını istediler.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı olarak emekçi kardeşlerimizin mağduriyetlerinin giderilmesini için konunun takipçisi olacağız.

Değerli Eğirdirli hemşerilerimiz  ve belediye çalışanlarımız müsterih olsunlar Millet İttifakı olarak Cumhurbaşkanı seçimleri sonrası Eğirdir İlçemizde Sosyal Demokrat Belediyeciliğe kavuşacaktır."

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    19.3.2023 13:59:03
    Eğirdir belediyesi Gölbelde şirketi çalışanları olarak sorunlarımızı her zaman dile getiren CHP Eğirdir İlçe başkanı sayın Murat Yılmaz’a çok teşekkür ediyoruz. Şirket çalışanları adına Y.
Yorum Yap