Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı Toplantısı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele  Koordinasyon Planı Toplantısı Yapıldı
Haberin Tarihi: 29.3.2023 12:50:05 - Okunma Sayısı:433 defa okundu.

“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı” kapsamında Isparta’da önümüzdeki 3 yıl boyunca belirlenmiş hedef, strateji, faaliyetler ve bu faaliyetlerin yürütülmesinden sorumlu kurum kuruluşlarına yönelik bilgi paylaşımı gerçekleştirildi.

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE

 KOORDİNASYON PLANI TOPLANTISI YAPILDI

2023 Yılı 1. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı Isparta Valiliğinde gerçekleştirildi.

Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek başkanlığında yapılan toplantıya, belediye başkan yardımcısı Fahrettin Gözgün, Kolluk kuvveti temsilcileri, daire müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Toplantıda, kadına yönelik şiddetle mücadelede önemli bir politika belgesi olan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı” kapsamında Isparta’da önümüzdeki 3 yıl boyunca belirlenmiş hedef, strateji, faaliyetler ve bu faaliyetlerin yürütülmesinden sorumlu kurum kuruluşlarına yönelik bilgi paylaşımı gerçekleştirildi.

Toplantıda ayrıca 2023 yılı Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eylem Planı kapsamında kurumların yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap