Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'dan Türk Polis Teşkilâtı'nın 178. Yıl Kutlaması

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'dan Türk Polis Teşkilâtı'nın  178. Yıl Kutlaması
Haberin Tarihi: 10.4.2023 11:11:32 - Okunma Sayısı:594 defa okundu.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın, 10 Nisan Türk Polis Teşkilâtı'nın kuruluşunun 178' inci yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

ESNAF ODASI BAŞKANI MURAT YALKIN'DAN

10 NİSAN TÜRK POLİS TEŞKİLÂTI'NIN

KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın, 10 Nisan Türk Polis Teşkilâtı'nın kuruluşunun 178' inci yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Yalkın'ın mesajı şöyle:

"TÜRK POLİSİ

GÜNÜN KUTLU OLSUN

Yüce Devletimizin ülkesi ve Milletiyle bölünmez bütünlüğüne, Anayasa düzenine ve genel güvenliğine dair önleyici ve koruyucu tedbirleri almak,emniyet ve asayişi sağlamak kapsamında VATANDAŞIN can, mal ve namus güvenliğinin korunması, temel hak ve hürriyetlerin serbestçe kullanılmasını temin etmek üzere ulvi bir görevin mensupları olan

TÜRK POLİSİMİZİN

POLİS HAFTASINI

yürekten kutluyorum.

10 Nisan Türk Polis Teşkilâtı'nın kuruluşunun 178'inci yıldönümünde başta Şehit ve Gazi Polislerimizi hiç unutmadığımızı belirterek, Şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden POLİSLERİMİZE Allah'tan rahmetler diliyorum.

TÜRK Polis Haftası vesilesiyle gecesini gündüzüne katarak görevini fedakarca ve lâyıkıyla yerine getiren POLİSLERİMİZE çalışmalarında başarılar diliyor, aileleriyle birlikte emeklisinden gazisine bütün Polis Teşkilâtı mensuplarına  Cenâb-ı Allah'tan sağlık, mutluluk ve hayırlı ömürler niyaz ediyorum."

           

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap