Diyanet Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun: “Araç Bizden, Başarmak Sizden”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Diyanet Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun: “Araç Bizden, Başarmak Sizden”
Haberin Tarihi: 28.4.2023 10:09:39 - Okunma Sayısı:694 defa okundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı personelini yakından ilgilendiren, 2023 ÖSYM takvimiyle Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2023-DİB-MBSTS) 30 Nisan 2023 tarihinde değişik illerde yapılacak.

Diyanet Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun: “Araç Bizden, Başarmak Sizden”

Diyanet İşleri Başkanlığı personelini yakından ilgilendiren, 2023 ÖSYM takvimiyle Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2023-DİB-MBSTS) 30 Nisan 2023 tarihinde değişik illerde yapılacak.  Sınav, saat 14.45’te başlayacak ve 90 dakika sürecek.

Araç Bizden, Başarmak Sizden!

Diyanet Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt TOSUN, Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2023-DİB-MBSTS) ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “bu sınavda alınan puanlar, personelimizin yer değiştirmelerinde, hac, umre ve diğer sınavlarda çarpan olarak kullanılmaktadır. Personelimizin büyük bir kısmı bu sınavlara katılmaktadır. Araç Bizden, Başarmak Sizden sloganı ile bizlerde personelimize destek olma adına  bu sınavlara katılacak adaylar için ücretsiz araç kiraladık. Personelimize bütün sınavlarda olduğu gibi bu sınavda da başarılar diliyoruz” dedi.

Antalya, Konya ve Afyonkarahisar illerine Ücretsiz Özel Araçlar Kaldırıyoruz‼

İlimiz Merkez ve İlçelerinde görev yapan personelden değişik merkezlerde özellikle;  Antalya, Konya ve Afyonkarahisar’da MBSTS Sınavı’na girecek Personeller için ayrı ayrı ücretsiz araçlar kaldırıyoruz. İlçelerde görev yapan personelleri il merkezine toplamadan ayrı ayrı araçlarla her türlü konfora haiz vasıtalar ile ilçelerden intikalleri sağlanacaktır. Söz verdiğimiz gibi bundan sonra da personellerimize destek olmaya devam edilecektir.

Yaparsa ETKİLİ ve YETKİLİ Sendika Yapar, Yaparsa Din Gönüllülerinin GÜR Sesi Diyanet-Sen Yapar! Sloganı ile farklı bir sendika anlayışı ile hizmetlerine devam edecektir.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap