CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI, IDGEP'İ ZİYARET ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI, IDGEP'İ ZİYARET ETTİ
Haberin Tarihi: 3.5.2023 16:28:13 - Okunma Sayısı:938 defa okundu.

CHP Isparta Milletvekili Adayları, CHP ve Saadet Partisi İl Başkanları Isparta Değişim ve Gelişim Platformu’nu ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette IDGEP yönetimi kentin öncelikli sorunlarına ilişkin bir sunum yaptı. CHP Milletvekili Adayları “Isparta’da da değişim ve gelişime ihtiyaç var” dedi.

CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI, IDGEP'İ ZİYARET ETTİ

CHP Isparta Milletvekili Adayları, CHP ve Saadet Partisi İl Başkanları Isparta Değişim ve Gelişim Platformu’nu ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette IDGEP yönetimi kentin öncelikli sorunlarına ilişkin bir sunum yaptı. CHP Milletvekili Adayları “Isparta’da da değişim ve gelişime ihtiyaç var” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Adayları Hikmet Yalım Halıcı, Tamer Cantekin, Hüseyin Yıldızhan ve Hatice Yıldız IDGEP (Isparta Değişim ve Gelişim Paltformu’nu ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Tansel Dilaver, Saadet Partisi İl Başkanı Yaşar Gürtoklu, Belediye Meclisi Üyeleri Hasan Karaca ve Burak Akşahin’in de eşlik ettiği ziyarette konuklarını kapıda karşılayan IDEGEP Başkanı Nazmi Esen,  “Biz bünyesinde 70 üye 130 işletme ve binlerce çalışanı olan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Önümüzde bir seçim süreci var. Siyasi partilerimizi, milletvekili adaylarımızı burada ağırlıyoruz ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunuyoruz. Birlikte istişare toplantıları yapmak istiyoruz. Bu anlamda bugün burada bizlerle birlikte olan CHP heyetine de teşekkür ediyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Tansel Dilaver, “Bizi misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Isparta'nın geleceği sizlerin elinde. Biz bu geleceğe neler katabiliriz bunu değerlendireceğiz” diye konuştu. Saadet Partisi İl Başkanı Yaşar Gürtoklu da konuşmasında “Saadet Partisi İl Başkanı olarak hepinizi selamlıyorum. Genç iş insanları Isparta'nın ufkunu açacak. Millet ittifakı olarak adaylarımızla beraber üzerimize düşen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili Adayı Hikmet Yalım Halıcı, “Isparta'nın değişmesini ve gelişmesini isteyen milletvekili adayları olarak karşınızdayız. Isparta'nın yeni bir vizyona ihtiyacı olduğunu düşünen genç bir ekibiz. Seçimlerden sonra buraya icracı vekiller olarak gelmek istiyoruz” dedi.

ŞEHRİMİZE YENİ VİZYONLAR KAZANDIRACAĞIZ

Milletvekili Adayı Hatice Yıldız ise konuşmasında “Ben öncelikle IDGEP’i tebrik ediyorum. Güzel bir hizmet binası yapmışsınız ve genç bir ekiple be kent için vizyonlar oluşturuyorsunuz. Keşke aranızda kadınları da görebilseydim. Ama umarım bundan sonra göreceğiz. Bizim hayatımızı kolaylaştıran, renklendiren, güzelleştiren birçok alanda girişimci arkadaşlarımız var burada. Büyük bir aile görüyorum karşımda. Saha çalışmalarımızda halkın büyük ilgisini gördük. Özellikle genç adaylar olmamız, alanlarında yetenekli adaylar olmamız şehrimize yeni vizyonlar kazandıracak. Birleştirici bir güç olmak istiyoruz.

Biz hep burada olacağız. Hep çalışıyor olacağız. Eski siyaseti, ayrıştırıcı dili geride bırakacağız. Bize bir şans verin istiyoruz” şeklinde konuştu.

ÖNCELİKLİ VE TEMEL SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

Milletvekili adaylarının selamlama konuşmalarının ardından da IDGEP tarafından hazırlanan şehrin öncelikli ve temel sorunları ile ilgili bir sunum yapıldı. Sunumda Antalya ve Konya Yolu’nun önemi, Tarıma Katma Değer kazandırılması, Eğirdir Gölü, Sağlık Turizmi ve Kentsel Dönüşüm başlıkları ayrı ayrı ele alındı.

Yapılan sunumun ardından temel konularla ilgili çözüm önerini anlatan Milletvekili adayları IDGEP yöneticileri ile uzun süre sohbet etti.

IDGEP Yöneticileri Milletvekili adaylarına Mustafa Kemal Atatürk tablosu hediye ederek başarılar diledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap