Depremzedelerden Sönmez'e Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Depremzedelerden Sönmez'e Ziyaret
Haberin Tarihi: 3.5.2023 18:12:14 - Okunma Sayısı:962 defa okundu.

Depremzedeler, "Sayın Vekilimiz bizi ilk günden beri yalnız bırakmadı. 14 Mayıs seçiminde de biz onu yalnız bırakmayacağız" dediler.

DEPREMZEDELERDEN SÖNMEZ'E ZİYARET

Tüm Türkiye'yi etkileyen ve "Asrın Felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat depreminin ardından ilimize gelen depremzedeler MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez'in seçim bürosunu ziyaret ettiler.

Depremin ilk günü bölgeye gidip hem arama kurtarma çalışmalarına katılan hem de bölgede aşevi kurarak günlük binlerce kişiye yemek ikramı yapan Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez, depremzedeler ilimize geldikten sonra da onları yalnız bırakmamış her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmuştu.

İlimizde KYK Yurdunda kalan depremzedeler büyük bir ahde vefa örneği göstererek Milletvekili Adayı Sönmez'i seçim ofisinde ziyaret ettiler.

Depremzedeler, "Sayın Vekilimiz bizi ilk günden beri yalnız bırakmadı. 14 Mayıs seçiminde de biz onu yalnız bırakmayacağız" dediler.

MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez de, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da depremzede vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olacaklarını ve asla yalnız olmadıklarını söyledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap