MHP Milletvekili Adayı Basri Sönmez: “Ankara’da Çalacak Değil Girecek Kapınız Olacak”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Milletvekili Adayı Basri Sönmez: “Ankara’da Çalacak Değil Girecek Kapınız Olacak”
Haberin Tarihi: 5.5.2023 14:12:55 - Okunma Sayısı:964 defa okundu.

Kayı Köyü’nü ziyaret eden MHP Milletvekili adayları coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

MHP Milletvekili Adayı Basri Sönmez: “Ankara’da Çalacak Değil Girecek Kapınız Olacak”

Kayı Köyü’nü ziyaret eden MHP Milletvekili adayları coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları Hasan Basri Sönmez ve Ahmet Kaya Kayı köyünü ziyaret etti. Parti yöneticilerinin de katıldığı ziyarette Kayı Köyü sakinleri MHP adaylarını davul zurna ve havai fişek gösterisi ile karşıladı.

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan MHP Milletvekili adayları köylüler ile tek tek sohbet edip, istek ve dileklerini not ettiler.

SÖNMEZ: “HİLLALE HAÇ’IN SEÇİMİ”

Burada bir konuşma yapan MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekerek, “14 Mayıs 2023 Türkiye’nin karar anı. Bu seçim hiçbir siyasi partinin seçimi değil; kandil dağıyla tanrı dağının seçimi, bu seçim hilalle haç’ın seçimidir, bu seçim 7 yaşındaki kardeşimin geleceğinin seçimidir bu seçim torunlarınızın geleceğini garanti altına alma seçimidir. Sandığa gittiğinizde Cumhurbaşkanlığında Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir oyda TBMM’de Isparta’yı temsil hakkını vermeniz için bir oy da Milliyetçi Hareket Partisi’ne oylarınızı vermenizi istiyoruz” dedi.

“AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER”

Milletvekili Adayı Sönmez Cumhur İttifakı olarak ülkenin bekasının korunması için her türlü mücadeleye azim ve kararlılıkla devam edileceğini söyleyerek, “15 Temmuz sevicilerine, terör sevicilerine, emperyalist aşıklarına, buradan sesleniyorum; biz ülkücüler var oldukça hem Sayın Cumhurbaşkanımıza hem de Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin arkasındayız. Azdan az çoktan çok gider, herkes haddini bilecek” dedi.

“TELEFON NUMARAM DEĞİŞMEDİ, DEĞİŞMEYECEK”

MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez 3 yıllık İl Başkanlığı süresinde Ispartalıların testinden geçtiğini ve her zaman halkın yanında olduklarını söyleyerek, “3 yılda Ispartalı hemşerilerimizin sınavından geçtik. Bizler sanayiye bugün girmedik, bizler Mimar Sinan’da bugün dolaşmadık biz her daim Ispartalı hemşerilerimizin yanında olduk.

14 Mayıstan sonra ben ve arkadaşlarım sizlerle birlikte yürümek için Kayı köyünden birinci parti olarak çıkmak istiyoruz. Ankara’da çalacak kapınız değil girecek kapınız olacak. Benim telefon numaram 25 yıldır hep aynıdır. Hiç bir  zaman değişmedi değişmeyecek. Bizler alışkanlıkların dışına çıkacağız. MHP teşkilatı olarak farklı bir yol çizdik; sosyal siyaset yaptık. Kömürü olmayanın kömürü olduk, gıdası olmayanın gıdası olduk, evi olmayanın evi olduk. Bizler Isparta aşığıyız. Bizlere yetki verin Isparta’ya hizmet edelim” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap