AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Ispartalılara Hitap Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Ispartalılara Hitap Etti
Haberin Tarihi: 6.5.2023 21:06:11 - Okunma Sayısı:1082 defa okundu.

Mitinge canlı telefon bağlantısıyla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alanı dolduran Isparta'lıları selamladı.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Ispartalılara Hitap Etti

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın katılımıyla 6 Mayıs Cumartesi Günü 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği seçimleri için Isparta’da miting düzenlendi. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da canlı telefon bağlantısıyla katıldı ve alanı dolduran Isparta'lıları selamladı.

 Mitinge; TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç , AK Parti Isparta Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Uğur Gökgöz , Milletvekili Adayları; Osman Zabun, Yakup Kütük, Nesrin Semiz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen,  AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı  Furkan Cem Er, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse ve Gençlik Kolları Başkanı Talha Güler miting öncesi vatandaşlara selamlama yaptılar. Mitingde AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım  ve milletvekili adayları Ispartaspor atkıları taktılar.

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye için aşılmaz denen engelleri aştık, hayallerimizi birer birer gerçekleştirdik.

Yerli ve milli teknolojilerimizle, dev eser ve yatırımlarımızla Milletimize hizmet yolunda durmak yok, yola devam…" ifadelerini kullanırken  Ak Parti teşkilatı ve milletvekili adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılına hazırız mesajı verdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap