MHP Milletvekili Adayı Basri Sönmez: “ARA ELEMAN SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Milletvekili Adayı Basri Sönmez: “ARA ELEMAN SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ”
Haberin Tarihi: 7.5.2023 12:15:43 - Okunma Sayısı:1049 defa okundu.

MHP Milletvekili adayı Hasan Basri Sönmez Gül Petek Sanayi Sitesi esnafı ziyaret etti

MHP Milletvekili Adayı Basri Sönmez:
“ARA ELEMAN SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ”
 
MHP Milletvekili adayı Hasan Basri Sönmez Gül Petek Sanayi Sitesi esnafı ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Sanayimizde yaşanan ara eleman sorununu biz çözeceğiz” dedi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Hasan Basri Sönmez ve parti yöneticileri Gül Petek Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Tek tek dükkanları dolaşıp esnafla sohbet eden Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez, “Bir oy Sayın Cumhurbaşkanımıza bir oy da MHP’ye istiyoruz” dedi.
Esnafla tek tek sohbet eden Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez’e esnafın ilgisi oldukça fazla oldu.
Sanayide şu anda en fazla ara eleman sıkıntısı yaşandığını dile getiren esnafa Milletvekili Adayı Sönmez, “15 Mayıs’tan itibaren Endüstri Meslek Liseleri ve sanat okullarımızı daha cazip hale getirerek bu sorunu kökünden çözmeyi düşünüyoruz. Bu konuda fizibilite çalışmalarımızı tamamladık ve çözümümüz hazır” dedi.
Sanayi esnafının Isparta’nın genel sorunlarına oldukça duyarlı yaklaştığını söyleyen Sönmez, “Bize en çok gelen sorunlardan bir tanesi de Dereboğazı yolu ve Eğirdir gölünün durumu. Bu konularda da dosyalarımız hazır. Milletimiz takdir eder de Ankara’ya gidersek bu iki sorunu da çözerek Isparta’nın gündeminden kaldıracağız” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap