Sönmez Eğirdir’den seslendi: “SİYASETTE KİMSEYE BİR FAYDASI OLMAYANLARI İYİ DEĞERLENDİRİN”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Sönmez Eğirdir’den seslendi: “SİYASETTE KİMSEYE BİR FAYDASI OLMAYANLARI İYİ DEĞERLENDİRİN”
Haberin Tarihi: 9.5.2023 11:33:32 - Okunma Sayısı:1047 defa okundu.

MHP Isparta Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez Eğirdir merkez ve köylerini ziyaret etti. Yoğun ilgi ile karşılanan Sönmez’in kahve toplantıları mitinge dönüştü.

Sönmez Eğirdir’den seslendi:

“SİYASETTE KİMSEYE BİR FAYDASI OLMAYANLARI İYİ DEĞERLENDİRİN”

MHP Isparta Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez Eğirdir merkez ve köylerini ziyaret etti. Yoğun ilgi ile karşılanan Sönmez’in kahve toplantıları mitinge dönüştü.

MHP Isparta Milletvekili Adayları Hasan Basri Sönmez, Selim Öncel ve Ahmet Kaya, parti yöneticileri ile birlikte Eğirdir’e çıkarma yaptılar. Eğirdir merkezde esnaf ziyareti yapan ve kurumları gezen adaylar daha sonra Serpil, Ağılköy ve Tepeli köylerinde halkla buluştular.

HAVAİ FİŞEKLERLE KARŞILADILAR

MHP Milletvekili adaylarını köylerde halk havai fişekler, meşaleler ve davul-zurna ile karşıladılar. İlk olarak Serpil köyünde halkla buluşan adaylar burada yeni dönemde yapacakları çalışmaları anlattılar. Daha sonra Tepeli ve Ağılköy halkı ile buluşan MHP heyeti yoğun bir sevgi seli ile karşılandılar.

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ve Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala’nın da katıldığı Ağılköy ziyaretinde adaylar havai fişekler, meşaleler ve davul zurna ile karşılandılar. Ağılköy gençleri tarafından köy kahvesine, “Basri Sönmez köyüne hoş geldin” pankartı asıldı.

SÖNMEZ’DEN DİKKAT ÇEKEN KONUŞMA

MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez burada yaptığı konuşmada çok önemli mesajlar verdi. Sönmez, İl Başkanlığı döneminde gerek köy muhtarı tarafından gerekse MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel tarafından kendisine iletilen Ağılköy ile ilgili ne talep varsa tamamının yerine getirildiğini belirterek, “İl Başkanlığım süresince, elimizde bir yetki olmadığı halde haklı taleplerinizin tamamını yerine getirdik. Milletvekilliğini bize takdir ederseniz, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Fakat sizlerden isteğim; biz böyle siyaset yaparken lütfen 5 senedir, 10 senedir siyaset yapıp da 10 kişiye faydası dokunmamış insanları da iyi değerlendirin” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap